2777
2789
عنوان

یه سوال دارم ازتون

135 بازدید | 11 پست

شما حرفایی که همسرتون وقتی حالش خوبه میزنه باور میکنید یا وقتی عصبانی میشه؟؟ 

آخه همسر من وقتی حرفمون میشه و عصبی میشه میگه میبرمت خونه بابات تنها حرف بدش همینه ولی بعدش میاد با هزار زبون معذرت خواهی میکنه حتی گریه میکنه و از دلم درمیاره ولی وقتایی ام که حالش خوبه همه کار واسه خوشحالیم و خوشبخت بودنم میکنه هرکاری که از دستش برمیاد کلی زحمت میکشه واسم کلی بغل و بوس و حرفای عاشقانه حالا نمیدونم کدوم رفتارشو قبول کنم؟؟اون همه ابراز علاقه شو یا اون حرفش موقع دعوا که میگه نمیخوامت؟؟ شما هم شوهراتون همچین اخلاقهایی دارن؟؟ 

تو دعوا حلوا خیرات نمیکنند

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا نکن عزیزم دعوا نکن همین

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مجردم و تجربه ندارم

ولی اخه تو عصبانیت ادم ممکنه حرفی بزنه که اصلااا حرف دلش نیس

ما هم عصبانی میشیم دیگه اون لحظه ادم نمفهمه چی میگه 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
قربونت هیچکسی دلش نمیخواد دعوا کنه که 

جلو زبونتو بگیر😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

آره منم ناراحتش کردم صد درصد آدم حرفا یادش نمیره 

قدرش را بدون وبا عشق زندگی کن گرما بده به زندگیت وارد جزئیات نشو تو دعوا هم نون وپنیر نمی دند یه حرفی زده میشه که طرف لجش بگیره زیاد سخت نگیر