مرسی از همتون ک تا این لحظه کنارم بودین🌹 بهم دلداری دادین اگه شما نبودین شاید من الان ایست قلبی کرده بودم با حرفهای بعضی هاتون یکم آروم شدم تصمیم گرفتم قهر نکنم و نرم.شوهرم امروز برای اینکه از دلم در بیاره یکم طلا خریده بود واسم سورپرایزم کرد بهم قول داد دیگه کتکم نزنه
امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما میگویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانهی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمیگویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ میرفته و سرش را جلوی شمشیر میگرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطهی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر میشدند.
امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما میگویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانهی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمیگویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ میرفته و سرش را جلوی شمشیر میگرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطهی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر میشدند.
علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید