2777
2789

به نظر شما آقایون هم اندازه ی ما خانومها نیاز به روتین پوستی دارن؟

برای چه چیزهایی بیشتر نیاز به مراقبت پوستی دارن؟

شما خودتون با این قضیه اوکی اید؟

چقدر این مسئله رو نرمال میدونید؟ مثلا مردی رو ببینید که به پوستش میرسه چه دیدگاهی درموردش دارید؟

خودتون دوست دارید دوست پسر یا شوهرتون روتین پوستی داشته باشه؟

کسی از اطرافیانتون اینکارو میکنه؟ ( آقایون ) یا خود همسر و پارتنرتون؟

.

ببخشید زیاد سوال کردم دوست دارم نظرتونو بدونم.

.

من جدیدا خییییلی از پسرایی که به خودشون ( پوستشون و دندونهاشون ) میرسن خوشم اومده و واقعا دوست دارم تو اطرافیانم هر پسر یا مردی هست تشویقش کنم به اینکار

بماند که آقایون اتوماتیک همیشه به موهاشون خیلی میرسن، ولی کمتر مردی من دیده بودم که به پوستشم خیلی برسه، حس میکنم این قضیه داره تازه جدیدا جا میوفته.

.

مثلا نمیدونم چرا خانواده ها برای پسرای تینیجرشون که خیلی جوش میزنه روتین پوستی فراهم نمیکنن، انگار فقط این چیزارو برای دختر میدونن

یا چرا آقایون اینهمه بیرونن سرکار میرن، اصلا با شوینده صورت یا ضدافتاب اشناییت ندارن انگار اینکارارو قرتی بازی میدونن...

.

نظرتونو بگید لطفا ^^

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

والا پوست پسرخاله ام که صبحا آبم نمیزنه به صورتش از پوست من بهتره 😐😂💔 

ولی منم از پسرایی که به بهداشت ، تمیزی ، سلامتی پوست و مو اهمیت میدن خوشم میاد .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به اندازه ما نه ولی بله اوناهم نیاز دارنمن شوهرم ضدآفتاب استفاده میکنه ماسک مو میزاره ماسک صورت استفاده میکنه خلاصه خیلی به خودش میرسه منم انگیزه گرفتم و بیشتر به خودم میرسم

کاربری دست دو نفره

من واسه همسرم روتین پوستی و مو انجام میدم . روغن تراپی و لیزر و ماساژ هم میره . خودمم انجام میدم . دندونپزشکی و معاینات به موقع هم که لازمه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آقایون هم میتونن ماهی یکبار یادوهفته یکبارپاکسازی انجام بدن بستگی به روحیه اشون داره که چقدر براشون مهم باشع اگه وقت نمیکنن بخاطر مشغله روتین نمیخوان همون ماهی یبار پاکسازی کافیه 

بهترینارو آرزو میکنم براتون 
والا پوست پسرخاله ام که صبحا آبم نمیزنه به صورتش از پوست من بهتره 😐😂💔  ولی منم از پسرایی که ...

دقیقاااا!

من روتین پوستی شونصد مرحله ای میرم بازم مبتلا به انواع جوش‌ و آکنه ام، بعد اینا گربه شور میکنن خودشونو با شامپو تخم مرغی پوستشون آینه ست  

خوبه بازم    تو چرا خوشت نمیاد؟

هرروززز حمومه عوضش. به بهداشتش خیلی میرسه و موهاش. اما پوستش رو ندیدم کاری کنه.

منم اینکه بخواد مثلا از این چیزای دخترونه استفاده کنه خودم زیاد خوشم نمیاد حس لوسانه میگیرم🥲😂

شاید به اندازه ما نه ولی بله اوناهم نیاز دارنمن شوهرم ضدآفتاب استفاده میکنه ماسک مو میزاره ماسک صورت ...

چقدر عالی، کار خیلی خوبی میکنه واقعا   

چرا میرسن بابا.یکی رو میشناسم موقعی که من ماسک بیست تومنی میزدم ماسک ۳۰۰ تومنی میزد مدام به فکر این تتو اون تتو این عکس اون فتوشاپ رو فیسش بود رنگ مو مدل مو کلی ماسکای مختلف پول میداد میزد...ولی خب زیاد تو نخ فیسشون نمیرن دیگه چون تو جوامعی مثل ایران معیار ارزش گذاری به زنها بیشتر از ظاهر خانومه است و معیار ارزش گذاری مردها هم پولشونه.خب طبیعیه که هر کی سمت چیزی که ارزش میذارن براش بره ولی خیلی از پسرا مدام به خودشون میرسن اما خب باید حال کنن با این داستان دیگه زیاد سخت نگیر

من واسه همسرم روتین پوستی و مو انجام میدم . روغن تراپی و لیزر و ماساژ هم میره . خودمم انجام میدم . د ...

خیلی خوبه واقعا، چقدر عالی   

دقیقاااا! من روتین پوستی شونصد مرحله ای میرم بازم مبتلا به انواع جوش‌ و آکنه ام، بعد اینا گربه شور ...

بخدا 😐😂😂 همین الان یهویی یه جوش زدم نمی‌دونم از کجا اومد 😂💔

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
آقایون هم میتونن ماهی یکبار یادوهفته یکبارپاکسازی انجام بدن بستگی به روحیه اشون داره که چقدر براشون ...

اینم حرفیه

چقدر عالی، کار خیلی خوبی میکنه واقعا    

منم به خودم میرسیدم ولی نه در این حد 

دیگه کم کم واسه منم ماسک مو و.... میخرید منم خوشم اومد از اینکارش و انگیزه گرفتم 

خودمم خوشم میاد که واسه خودش وقت میزاره و همیشه مرتبه

کاربری دست دو نفره