2777
2789

از قبل تایپ کردم اومدید همشو میزارم

امروز یه روز خاص برای رابطمون هست ما هر ماه این روزو دوتایی باهم جشن میگیریم، باهم میریم شام بیرون و بعضی وقتا برای خودمون دوتا یه کیک کوچولو میخریم 

ولی به خاطر یه چیز مسخره همه چیز بهم خورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب یکم خسته بود خودم بهش گفتم برواستراحت کن برای همین زودتر از همیشه رفت خوابید ولی قرار بود صبح زودتر بیدار بشه

نمیدونم چرا تا ساعت 12 خواب بود، من یکم عصبی شدم، وقتی بیدار شد باهام شوخی کرد بعد من بهش تیکه پروندم که برو بازم بخواب(یه جمله ای هست خوشش نمیاد بگم، منم اونو گفتم)

اونم برای اولین بار بهم گفت متنفرم از این اخلاقت و بعد رفت به کاراش برسه

چندساعت بعد توی اینستا برام کلیپ و چیزای مختلف فرستاد منم دیگه هیچی نگفتم، بعد قرار بود عصر همو ببینیم و بریم بیرون، اومد بهم پیام داد که کی همو ببینیم و این چیزا، یکمم شوخی کرد منم دیگه چیزی نگفتم، یکم سرد رفتار کردم گفت اگر راحت نیستی تا نریم بیرون، منم گفتم اوکی هستم

خلاصه رفتیم پیش هم از اولش کلی باهام گرم گرفت، کلی شوخی کرد، ولی من زیاد محلش ندادم ، اونم دیگه رفت توی خودش (من واقعا برام سخت بود که بهم گفت از این کارت متتفرم)

رفتیم دوتایی دوچرخه سواری کردیم

دوتامون توی خودمون بودیم، برخلافِ قبلا زیاد شوخی نمی‌کردیم، منم چندبار اومدم صحبت کنم دیدم محلم نمیده منم دیگه هیچی نگفتم

بعد از دوچرخه سواری دیگه با خودم گفتم ارزش نداره بیخیال بشم، امشب کلی برنامه داریم

اونم باز دستمو گرفت ولی من داشتم نگاه بیرون میکردم فکر کنم سوءتفاهم شد و فکر کرد اینبار هم محلش ندادم، بهم گفت میرسونمت دیگه امشب بیخیال بشیم

منم گفتم باشه اشکالی نداره منم میرم خرید کنم

با اینکه دلم نمیخواست برم، منو رسوند و خودش رفت

یکم بعدش بهش زنگ زدم، کلی گرم صحبت کردم، حتی من یه مرکز خرید کنار خونشون هست اونجا بودم، انتظار داشتم بگه میام پیشت ولی هیچی نگفت

باز پیام دادم ولی کار خاصی نکرد

آخرش دیگه برگشتم خونه بهش گفتم من از این حرفی که امروز زدی اصلا خوشم نیومده و انتظار اینو نداشتم، اونم گفت با اینکه میدونستی از اون حرف خوشم نمیومده بهم گفتی و کلا منو مقصر میدونست

خلاصه یکم بحث کردیم، اون کلا سرد بود (من یه مدته یکی از نزدیکانم رو از دست دادم از بعد اون اتفاق خیلی زود رنج شدم، حالم خیلی بده، کلا داغون بودم)

بهش گفتم مثل اینکه اذیتت میکنم، اینطور که گفتی اخلاقم هم بده و.. من دیگه میخوام نباشم

اونم هیچی نگفت و باهام خداحافظی کرد

الان واقعا نمیدونم چکار کنم

قبول دارم اولش خیلی سرد رفتار کردم ولی بعدش اون دیگه محلم نداد(اصلا اینطوری نیست ولی اینطوری رفتار کرد) 

الان به نظرتون چکار کنم؟

بهترین شبمون الکی خراب شد

میشه لطفا راهنماییم کنید 

پیش قدم شود بگو بهتره کات کنیم ببین چی میکه

دقیقا همین کارو کردم

رفتم پیام دادم، بعدش که بحث کردم گفتم جدا بشیم

اونم گفت باشه 😐 خیلی ناراحت بود

(اینطور نبود که بگه باشه😐) 

ما اصلا نمیتونیم از هم جدا بشیم 

و قبلا هم بحث کردیم بعد باز کنار هم موندیم

ولی راستش کلا به خاطر یه چیز مسخره همه چیز ریخت بهم

اصلا نمیدونم چکار کنم 

آخرش دیگه برگشتم خونه بهش گفتم من از این حرفی که امروز زدی اصلا خوشم نیومده و انتظار اینو نداشتم، ا ...

عزیزم تقصیر تو بوده خوب زیاد خوابیده ک خوابیده به تو چه ک تیکه میندازی حالا اون هیچی تا بیرون هم کش میدی بیخیال دیگه می‌دونی خوشش نمیاد چرا اون حرفو زدی اون بدبخت چند بار تلاش کرده ک جو رو عوض کنه با اینکه تقصیر تو بوده باز با پرویی تمام ادامه دادی توقع داری بگه غلط کردم تقصیر توعه بابا 

اونم خسته شده رفته دیگه معلوم نیس چند بار اینجوری اذیت کردی ک بیخیال شده دیگه