2777
2789

وقتی دخترمو میبینم پیش خودم میگم چرا نموندم بسازم 

توروخدا آرومم کنید خیلی حالم بده بگین که من حق داشتم 

خانوادش از همون روز اول با ازدواجمون مخالف بودن و با من لج کرده بودن . بخاطر هر موضوع چرتی قهر و دعوا ... حدود ۵سال پیش : یه بار اومدن بالا همسرمم خونه نبود . مامانش و خواهرش اومدن کلی دعوا کردن و فحش و داد و بیداد . بدترین حرفا.... همسرم اومد هیچی نگفتم فقط رفتم حمام گریه کردم که نفهمه . دل نازک و زودرنج نبودم اتفاقا خیلی تو زندگی صبورم اما اون شب دلم گرفت چون خانوادم ۲ماه ازم دور بودن پیشم نبودن تک و تنها فقط همسرمو داشتم . صدامو از حمام شنید و اصرار کرد چیشده . سربسته و خلاصه گفتم این اتفاق افتاد . اون شب هیچی نگفت فکر کردم تموم شده . اما فرداشبش گفت میرم پایین شام میخورم ( پایین خونه پدرش بود) رفت و بعد ۱۰دقیقه صدای داد و بیداد اومد رفتم پایین تا همسرم تلویزیون رو شکسته . درحالی که من نمیخواستم این اتفاق بیوفته و بعدش تا ۲روز با همسرم قهر بودم .

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

خانوادش فکر میکردن من انقدر رفتم رو مخش و بدشون رو گفتم اون همچین کاری رو کرد . تا ۱ماه حتی جواب سلامم رو نمیدادن حتی چند بار خودم براشون شیرینی درست کردم بردم هیچی نگفتن شبش تو آشغالا جلو حیاط دیدمشون . گذشت تا ۳ماه بعدش رفتم بینیمو عمل کردم . از عمل ۴.۵ گذشته بود که ۲تا خواهرش و مادرش اومدن بالا که جمع کن برو مقصر تویی که داداشمون نمیاد پیشمون . بچه رو بده خودت برو . (درحالی که چند بار خودم تلاش کردم آشتیشون بدم اما خود همسرم مشتاق نبود . خانوادش هم چند بار تعارف کردم برا غذا فقط پوزخند زدن . بخدا هیچ وقت  سعی نکردم که از خانوادش جداش کنم)
منم گفتم بین رابطه شما من دخالت نمیکنم شما خودتون رفت و آمد نمی کنید داداشتون براتون غریبه شده و....

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

خب تا اینجا معلوم نبود با خودت چند چندی

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه قهر کردی ؟ عجیبی ،باید جمع میکزدید میرفتید 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خواهرش اومد چند تا فحش داد و از پله آشپزخونه هلم داد جلو بچم که با صورت خودم زمین . خون همینجوری میرفت و بچم گریه میکرد و جیغ میکشید
حتی به طفل معصوم هم رحم نکردن و آرومش نکردن 

خسته نباشی،همون موقع که شوهرت پشتت بود،تو پشتشو خالی کردی که!

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

ول کردن رفتن 
همسرم اومد رفتیم بیمارستان و...
 همون شب دعوا شد کل وسایلا خورد شدن حتی همسایه ها هم اومدن چه فحش ها که جلو غریبه ها بهم دادن
خانوادم برگشتن ۳روز بعدش من رفتم دکتر تا خانوادم سرزده رفتن خونمون همسرمم چیزی نگفت داداشم صورتمو دید تا کبوده و بینیم ورم کرده اصلا اون روزا پیشونیم وحشتناک بودم 

چرا همون موقع که اینکارو باهات کردن جمع نکردی از اون بالاخونه بری؟ اصلا چرا از همون اول که میدونستی مخالفن رفتی بالا خونشون نشستی زندگی کردی ؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

عصبانی شد کلی فحش داد به همسرم همون روز گفت ببین کی تقاصشو خواهرت پس میده 
زندگی برام تلخ شده بود حس میکردم اضافیم اما همسرم خیلی هوامو داشت 
خلاصه گذشت ظهر بود داشتیم غذا میخوردیم که آبجی کوچیکش اومد بالا سمتم میزد تو صورتم همسرم گرفتش هلش داد گفت داداشِ زنت اومده تو خیابون زده تو گوشم گلومو گرفته میخواست پرتم کنه تو ماشین
دیگه نمیدونم چیشد فقط بچمو برداشتم از خونه زدم بیرون زنگ زدم که چیشده چیکار کردی باورم نمیشد داداشم همچین کاری کرده باشه 
متاسفانه واقعیت داشت و ای کاااش دخالت نمیکرد 
رفتم خونه بابام . میترسیدم حتی زنگ بزنم شوهرم 
۲هفته گذشت زنگ زد گفت بنظرمن طلاق بهترین راهه

هنوزم صداش تو گوشمه شب قبل از اینکه جداشیم بهم گفت همیشه دوست دارم هیچ وقت از عشقی که بهت دارم کم نمیشه . دلم راضی به طلاق نیست اما این برا خودت بهتره در امانی . خانوادم اذیتت میکنن . 
بغلم کرده بود گریه میکرد