امیدوارم اشک بعدی، اشک شوق باشه✈️//به شما میگویند در تاریخ آمده که فلان دختر در سن نه سالگی خانهی شوهر رفته پس به زنان ظلم شده. ولی این را نمیگویند که در همان تاریخ آمده که فلان پسر در دوازده سالگی به میدان جنگ میرفته و سرش را جلوی شمشیر میگرفته. اگر دختر نه ساله بچه است برای رابطهی جنسی که هست، پسر دوازده ساله هم بچه است برای میدان جنگ. فلذا فریب این خناسان را نخورید که تاریخ بشر مملو از ظلم به زنان است. ظلمی اگر بوده، ظلم به نوع بشر بوده. مردان هم صدبرابر زنان از این ظلم متضرر میشدند.
از من تباه که چیپس خونگی درست کردم بردم نپرس . هر چند بعد ۱۲ سال میگه خوشمزه ترین چیپس عمرم بود
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!