2777
2789

سلام نوزاد ۳ ماهه دارم، همه چیزش طبیعیه، فرم سرش هم خوبه و گرده.  ولی چند روزه دست میکشم متوجه میشم پشتش فرورفتگی داره. سرچ کردم نوشته بود ملاج پشت سر ممکنه بخاطر کم آبی یا اسهال فرو بره. اسهال که نیست ولی ممکنه بخاطر گرمی هوا بدنش کم آب شده باشه؟؟؟ 

راه حلش چیه؟ 

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

سلام دوستای گلم،

یه گروه تو ایتا درست کردم برا اینکه دور هم باشیم و یکم صحبت کنیم.

رده سنی هم نداره و هرکی بخواد میتونه عضو بشه.

اگه چت میکنید و فعالید بیاید باهم حرف بزنیم💋😍

فقط خانوما بیاید،

اینم لینک

https://eitaa.com/joinchat/295961016Ce2bd14eeed

اگه لینک براتون بالا نمیاره کپی کنید و تو پیام‌های ذخیره شده ایتا جای گذاری کنید تا بتونید عضو بشید😘😘😍

من تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگی ام..

همه بچه ها تا چند ماه همینطورن . مگه از اول نبود؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برادرم داشت دکتری که دوستم بود فهمید بهم گفت تا میتونید آب و ابمیوه بهش بدید 

ماهم بستیمش به آب و آبمیوه سرییییع اوکی شد اینقدرم کله اش خوش فرم شده 😍

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
همه بچه ها تا چند ماه همینطورن . مگه از اول نبود؟

نمیدونم الان خیلی حساستر شدم فک کنم . از اول یه کم بود ولی الان میترسم اینجوری بسته بشه ملاجش

خواهرم ک دنیا اومد کل سرش فرو رفتگی داشت چندسالش ک شد یخورده پر شد ولی همش ازبین نرفت اگه ازاول بوده مشکلی نیس عزیزم نگران نباش یاد خودم افتادم چون مادرم سنش یخورده بالا بود اون آزمایشگاه عمدن میزنه مشکل داره بچه بری استان دیگه کلی آزمایش فلان انجام بدی خلاصه ما نرفتیم با دعا نذر دنیا اومد بچه خوشگل سالم چشما یکیش نازززز یکیش جمع جور بسته بود خیلی بد بود اینقدر ترسیدم ک خدا میفهمه آخه اون آزمایش مارو ترسونده هرچی پرسنل آشنا میومد و غریب میگفتم چشمش چشه برا چی اینطوری میگفتم این از عفونت گذشته خیلی چشمش بده کمکم خوب شد درست درست باهوش و شیطون 

عزیزم برادرم داشت دکتری که دوستم بود فهمید بهم گفت تا میتونید آب و ابمیوه بهش بدید  ماهم بستیم ...

آب و آبمیوه که نمیتونم بدم، هنوز سه ماهشه. شیر خودمو میخوره ولی فک کنم کمکی شیر خشک بدم بهتره. اینجا واقعا گرمه هوا من خودم هلاکم از تشنگی همش...

پسر خواهر منم هروقت میخوابید سرشو به سمت چپ میبرد براهمین قسمت چپ سرش فرو رفته بود دیگه خودمون وقتی میخوابید سرشو به سمت راست میکردیم یا سرشو صاف نگه میداشتیم بعد از یه مدت فرم سرش خوب شد شما هم گاهی وقتا سرشو به سمت چپ یا راست بچرخونید تا همش سربالا نخوابه

خواهرم ک دنیا اومد کل سرش فرو رفتگی داشت چندسالش ک شد یخورده پر شد ولی همش ازبین نرفت اگه ازاول بوده ...

خداروشکر. خدا برای پدرو مادرت نگهش داره عزیزم. 🥰🥰

آب و آبمیوه که نمیتونم بدم، هنوز سه ماهشه. شیر خودمو میخوره ولی فک کنم کمکی شیر خشک بدم بهتره. اینجا ...

اره اره کمکی بده یادمه قند آب هست چیه از اونام میدادن به بچه 

اخه پسر داییم همین بود مادرش به اون از همین قند نمیدونم چی چی داد برای اونم درست شد

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
همه همینطورن به بچه ور نرو! خوب میشه و نگرانن نباش

بچه اولم اینطوری نبود آخه. ولی این همش به پشت میخوابه برعکس اولی. شایدم واسه اینه.