2777
2789
ایسان جان یه سوال بپزسم و برم  کی ارمان بهم اعتراف عشق میکنه چه توی مجردی چه توی متهلی

ببین اون الانم دوستت داره 

ولی تو زندگی حس می کنم یه اتفاقی سطحی واسه تو یا اون می افته اونجا از شدت عشق گریه می کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دراینده موفقم؟

خیلی زندگیو سرسری میگیری جدی تر باش پشتکارهن داشته باش اینده ت خوبه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
 سلام عزیزم میشه بگی شما در مورد من و همسرمو ایندم چه حسی داری و اینکه نی نی تو دلم جنسیتش رو چ ...

عزیزم زندگیتون رو به پیشرفته 

ولی خیلی از همسرت دوری نکن الان احساس می کنم خلا محبت داره که اگه الان پرش نکنی بعدا دردسر ساز میشه 

در مورد جنسیت هم چون حسم قوی نیست نمی گم 

ولی یه سوزن نخ کن بگیر  از نخ بگیر رو نبض دستت طوری که آویزون باشه 

اگه سوزن حرکت دایره ای داشت پسره و اگه رفت و برگشت دختره

ن مطمئنم نیس😐 دختره کیه؟

نه گفتم ازدواجت با یکی دیگه س 

حسه البته

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
دوست داره در اینده هم حسش بیشتر میشه نگران نباش

ببخشید یه سوال دیگه من الان تو یه نونوایی کار میکنم  

یه کار دیگه بهم پیشنهاد شد اپراتور لیزر که برم یاد بگیرم بعد برم مطب یه خانم دکتر به نظرتون برم اپراتور لیزر بشم و نونوایی رو از دست بدم ؟؟نونوایی ۵ تومن حقوق میگیرم اپراتور حقوقش خوبه ؟؟

حستونو میشه بگید 

ببخشید یه سوال دیگه من الان تو یه نونوایی کار میکنم   یه کار دیگه بهم پیشنهاد شد اپراتور لیزر ...

کامل کارتو ول نکن درکنارش برو یاد بگیر فوقش مرخصی بگیر ولی تا مطمئن نشدی از استخدام کارتو ول نکن حسمم میگه اپراتور لیزر میشی 

ممنون میشم واسه منم بگی کی باردار میشم؟جنسیتش چیه؟ برات صلوات فرستادم

ببین خودتو خیلی درگیر بچه کردی 

اول باید رها کنی 

یه مدت سر خودتو با یه چیز گرم کن اصلا به بچع فکر نکن زمانی که به این مرحله برسی باردار میشی 

برات هر دو جنسیت رو میبینم احتمالا در آینده هم دختر داری هم پسر