2777
2789

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑

https://vurl.com/Qvnrq

سایتش خارجی بی نهایت شلوغه واردشین از همه دنیا ریختن توش 😐😐VISITE SITE (دیدن از سایت)رو بزنین

باهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

ببین من از شما هم عشق زیاد حس میکنم هم ثروت زیاد نمیدونم حسم بهت خیلی خوبهههه تاحالا به کسی اینطوری ...

عزیزم توروخدابگومن الان درگیردادگاه طلاقم اخرش طلاقه یااشتی ؟

فقط خدا❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی رتبه و معدل حسم قوی نیست ولی یکم بیشتر بخون بنظرم قبول میشی بیشتر دل به درس بده

عزیزم لطفا جواب منم بده،اونی ک مد نظرمه برمیگرده بهم واسه آشتی؟چرا تا الان برنگشته و سراغی ازم نمیکیره؟؟

و اینکه امسال آزمون وکالت قبول میشم؟

آخه کسی هم نیست بگه حس ششم دیگه چه سمیه طرف فاز خواجه حافظ شیرازی برمیداره یا احساس میکنه نوستراداموسه میاد پیشگویی کنه .  وای آینده از آن توست روز های خوبی در راه است .

پ.ن :ما چقدر خوبیم ما چقدر درست پیش گویی میکنیم 😂😂😂

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی...
توی رتبه و معدل حسم قوی نیست ولی یکم بیشتر بخون بنظرم قبول میشی بیشتر دل به درس بده

برای منم. میگید ازدواج میکنم آینده ام چی میشه؟

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
وااااایییی باورم نمیشه ، اره من دو تا دختر دارم ، چشمام ضعیفه عینک میزنم ، موهامم خرمایی هست ، درست ...

خب تاپیکاتو خونده

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
شما فکرکنم ی دختر داری یا ی خواهر کوچولو  یکیو خیلی دوست داری  چشماتم یکم ضعیفه موهات خر ...

دیر آمدم مثلن اینکه ولی میشه منم بگی عزیزم 🥺

من با نامزدم آشتی میکنم من پا پیش میزارم یا اون؟ 

حس نامزدم بهم چیه :)

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
خب تاپیکاتو خونده

این خانم اصلا تاپیک نداره بعدم باور ندارید نپرسید منم ادعای حس ششمی نکردم به همه هم میگم حسه جدی نگیرید محض سرگرمی چیزی که گیر من نمیاد!

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂