2777
2789

خانما من چله زیارت عاشورا دارم باید بینش دوتا نماز دو رکعتی بخونم با یه نفر هماهنگ کردم تو دوران عادتم برام بخونه این نمازارو ولی امروز نمیتونه منم اگه نخوندم چله ام باطل میشه 

میشه لطفااا یکیتون محبت کنین امروز وقتی من زیارت رو خوندم برام نمازای دو رکعتیشو بخونین؟

اول باید یه دور خود زیارتو بخونم بعد یه دورکعتی بعد یه دور با صدلعن بخونم بعد 45 دقیقه تا یک ساعت یدونه دو رکعتی دیگه برام بخونین  

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
فقط نمازهاشو میخوای بخونم؟

بله من دور اول زیارتو الان میخونم بعد بهتون پیام میدم محبت کنین دو رکعت بخونین بعد زیراتو با صد لعن میخونم تقریبا 50 دقیقه طول میکشه بعد دوباره پیام میدم لطف کنین دو رکعت دیگه

ببخشید مزاحم شما شدم واقعااا لطف میکنین بهم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من دور اول زیارتو الان میخونم بعد بهتون پیام میدم محبت کنین دو رکعت بخونین بعد زیراتو با صد لعن ...

حتما اینکارو برات میکنم مهربون

تو حتما حاجت روا میشی

بیا خصوصی

فقط بهم بگو نماز دورکعتی اش عین نماز صبحه؟

حتما اینکارو برات میکنم مهربون تو حتما حاجت روا میشی بیا خصوصی فقط بهم بگو نماز دورکعتی اش عین نم ...

ممنونم عزیزم انشالله  

انشالله هرچییی از خدا میخواین بهتون بهترینشو بده  

خدا الهی از زبونت بشه مهربون جان...الان درخواست دوستی میدم فقط بهم بگو نمازش شبیه نماز صبحه دیگه؟

بله عزیزم عین نماز صبح

من درخواست دادم قبولش کنین

متوجه منظورتون نشدم. من زیارت عاشورا تا حالا چله خوندم ولی نماز نخوندم. زیارت عاشورای معمولی بوده ده دقیقه هم نمیشده. خوش به سعادتتون که کاملشو انجام میدین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
متوجه منظورتون نشدم. من زیارت عاشورا تا حالا چله خوندم ولی نماز نخوندم. زیارت عاشورای معمولی بوده ده ...

لطف دارین عزیزم این چله حق شناسه که دوتا نماز هم داره شنیدم خیلییی برای حاجتروایی خوبه ولی من هنوز چیزی ندیدم