2777
2789

اگه حتی صاحب خونه نیستید فرض کنید صاحب خونه اید آیا اجاره میدادید؟صادقانه!

تعداد رای : 39
نظرسنجی
بله حتما
21
53%
خیر به هیچ وجه
2
5%
بستگی به اخلاقشون داره
16
41%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی قراردادو سفت و سخت میبندم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اره برام مهم نیس بچه دارن یا نه

کلا صاحب خانه بی ازاری هستیم

چون خونه اجاره ای از خونه خودمون فاصله داره

سالی یه بار هم سمتشون نمیریم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ما خونمون رو دادیم به یه نفر که دو تا بچه دارن ولی پشیمونمون کردن انقدر که اینا سر و صدا و رفت و آمد دارن بهش گفتم کم مونده بود منو بخوره میگه اینا بچن نمیتونم دست و پاشونو ببندم مهمونم میاد خونمون نمیتونم درو به روش باز نکنم که.

من دادم .فک کردم یه بچه داره،بعد دیدم دو تا داشته.مستاجر بعدی گفت تموم دیوارها پرخط.

خود مستاجر بچه داره برا تمدید گفت می‌خوام برم همکف.که زیرش مسکونی نباشه.معلوم بود بچه ها خیلی پایینیا رو اذیت کرده بودن

من از دروغ و دغل بازی خوشم نمیاد 

مستاجر چند سال پیشم 

گفت زن و شوهریم خانمم بعدا میاد 

دادیم بهش 

بعد همسایه ها اعتراض 

نکنه دو تا پسر مجرد بودن 

این یکی که تیر میره باز سر قرار داد گفت دو تا زن و شوهریم 

الان مدیر ساختمون یه ساله روی مخم هست 

میگه دو تا بچه داره چرا دادی به اینا 

من چیکار کنم مردم دروغ گو شدن اخه

منم گفتم چیکار کنم حالا 

دیگه اخر تیر میره مستاجرم 

ولی اره به بچه دار بعضی ساختمونها قبول نمیکنن همسایه ها همش میگن نده بچه دار نیار 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...