2777
2789

به نظرتون چه دلایلی داره

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما بجای تعمیر، تعویض میکنن (دیگه دنبال درست کردن رابطه نیستن )

مسائل اقتصادی 

خیانت 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

بیحوصلگی توی ارتباط یا دیگران

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

يه دليلش به نظرم : سن خيلي پايين وقتي هول ازدواج باشن و معيارهاشون چن سال بعد عوض شه و ببينن كه اين ادم ادمشون نيس 

تو ني ني سايت كه ١٦ عزوسي ميكنن و طرف ٢٠ سالشه تاپيك ميزنه ميگه سن ازدواجم گذشت 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

“بنظرم” فضای مجازی خیلی تاثیر منفی ای داشته توی زندگیا 

چشم و هم چشمی زیاد شده 

پیروی از مد زیاد شده 

تفکر اینکه این نشد بعدی زیاد شده 

صبر کم شده 

سازش کم شده 

خیلی از طلاقا واقعا دلایل مسخره ای داشتن 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
چون زنامون قوی ومستقل شدن مثل قدیم ت سری خور نیستند تحمل حرف زور وخانواده شورو ندارن

تو بعضی از شهرامون هنوز که هنوزه آمار طلاق پایینه یعنی اونجا خانومای مستقل کمتره؟

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
آدما بجای تعمیر، تعویض میکنن (دیگه دنبال درست کردن رابطه نیستن ) مسائل اقتصادی  خیانت

متاسفانه

تو بعضی از شهرامون هنوز که هنوزه آمار طلاق پایینه یعنی اونجا خانومای مستقل کمتره؟

اره  نام نمیبرم شهر ما هرزنی مستقل شده طلاقشو گرقته  اون کساییم موندن فقط چون نیازمند شوهرن وبچه دارن  ادامه میدن که حتی شوهرشون خیانتم کنه  نمیتونن جدا شن

البته بیشتر دلیل طلاق خیانتم شده اینروزا مردا وزن خیلی هرز میپرن خیلی همه تنوع طلب شدن💔

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
“بنظرم” فضای مجازی خیلی تاثیر منفی ای داشته توی زندگیا  چشم و هم چشمی زیاد شده  پیروی از ...

افرین دقیقا 

اره  نام نمیبرم شهر ما هرزنی مستقل شده طلاقشو گرقته  اون کساییم موندن فقط چون نیازمند شوهر ...

اره متاسفانه 

علت تنوع طلبی چی میتونه باشه