لطفا همه نظر بدن.با دلیل منطقی.اگه حتی خودتون صاحب خونه اید نظرتونو بگین.و ابنکه اونایی که بچه دارن که تعدادشونم کم نیست باید چیکار کنن دقیقا برن چادر بزنن تو کوچه خیابون؟
^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطور وقتی میگیم تا نمیتونید بچه رو تامین کنید بچه دار نشید بهمون میگید چشمتون کور و سرتون تو کار خودتون باشه،الان نگران جا خواب باشیم؟
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ب نظرم اختیار خونشونو دارن .شاید از سرصدا بدشون میاد .مستاجرم .
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
نه درست نیست.اما یه عده هم میبینی واقعا خیلی پول خرج خونه کردن خوشگل و شیک شده اگه یکی بیاد که بچش بی ادب باشه و گند بزنه به خونه واقعا به صاحب خونه حق میدم