2777
2789
از پس بچه یک سال و نیمه فوق شیطون برنمیام چکار کنم ظ؟ یعنی به کارام و بچه دیگم نمی‌رسم کلا مختل شده ...

توی مهد کسی پوشکشو عوض میکنه 

؟؟

اوه یکی دیگه داری چرا نزاشتی بزرگتر شه بعد بیاری

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
شما میدونی؟

بله. نمیخوام بگم چون یه عده خودشون مهد دارن و میریزن سرم. فقط مادرها سعی کنند بچه ها رو تا وقتی قدرت تکلم ندارن نذارند مهد. 

حداقل بتونن منظورشون رو برسونن. 

به نظرم نگهداری یه مادرشوهر عفریته هزاربرابر بهتر از این مراکز هست.

پیش دبستانی رو نگفتم ها. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میمومه تو کلاس ژیمناستیک اگر نمی مونه هیچی . کتاب های کودک باهوش من مناسبه سنش بگیر خودت باهاش ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم هفته ای یک یا دو بار باباش نیبرتش پارک سرپوشیده کودکان ولی بازم بچه هارو میبینه ی جوری رفتار میکنه و منتشونو میکشه انگار تاحالا بچه ندیده اعصابم خراب میشه

ممنون عزیزم امتحان میکنم هفته ای یک یا دو بار باباش نیبرتش پارک سرپوشیده کودکان ولی بازم بچه هارو می ...

تو مهدم این سنا بلد نیستن باهم ارتباط برقرار کنن فقط دعوا و کتک کاری دارن و هر روزم مریض . 

کاش میدونستید اون مهد کودک های زرق و برق دار و دلربا و اسم و رسم دار و با امکانات توش چه کثافتکاری ه ...

اگه میشه بگو همه مهدها اینجوری نیستن که بخوان ناراحت بشن اکرم ناراحت شدن حتما اینجوری بودن و دستشون رو شده

اگه میشه بگو همه مهدها اینجوری نیستن که بخوان ناراحت بشن اکرم ناراحت شدن حتما اینجوری بودن و دستشون ...

من یه مهد خوب گذاشتم ولی پسر سه سالم بعضی وقتا یه چیزای بد میگه . به نظرم اصلا نه مهد نه پیش دبستانی برای بچه ها خوب نیست 

اگه میشه بگو همه مهدها اینجوری نیستن که بخوان ناراحت بشن اکرم ناراحت شدن حتما اینجوری بودن و دستشون ...

همه نگفتم ولی 90 درصد همینجوری هستن. واسه پیش دبستانی خوبند نه کوچولوها. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اگه چاره نداری که هیچ. ولی اگه چاره داری نذار. دونستنش فقط عذابت میده و فرق چندانی به حالتون نداره. ...

کاش پلمپ می کردین بچه ها خیلی مظلومن گناه دارن 

کاش یه چیز تو مملکت  درست بود

ببخشید من پیامم رو پاک کردم. اینجا نمیشه زیاد حرف زد.  خدانگهدارتان. 

ای وای 🥺مسئول اونجا رو پاره نکردی؟

من اینقد پخمه ام که حالم از خودم بهم‌میخوره فقط بغض کردم و روی دست خودمو با چنگ کندم . مربی بی وجدانشونم پی کار خودش بود و من بارها دیدم سربچه ها دادمیکشید . الهی خیر نبینه