2777
2789
عنوان

لوزه سوم

1964 بازدید | 4 پست

سلام مامانا پسر من دوسالشه از يك سالگي تند تند سرما ميخوره 

اينسري هم ك از اول فروردين كريض شده هزاربار دكتر بردم كليييي انتي بيوتيك خورده كلوش مدام چرك داره، و سرفه داره مدام، ترشحالت پشت حلق داره، دكترا ميگن الرژي داره، ويروسيه و از اين حرفا، ولي خودم شك ب لوزه سوم دارم، ميه كسايي ك در مورد لوزه سوم و علائمش تجربه اي دارن بهم بگن ممنون ميشم 

راستي خروپف نميكنه با دهان باز نميخوابه مشكل تو بلع نداره 

لوزه نداره همون الرژی هست لوزه دارا حتی یه ثانیه هم نمیتونن با بینی نفس بکشن پسر خودم حتی موقع غذا ...

انشالله ك عمل خوب و راحتي داشته باشه 

چندسالشه پسرتون؟

و اينكه زياد سرما ميخوره؟؟

من ك پدرم در اومده ٣ ماهه بچم خوب نميشه مدااام سرفه داره ٥،٦ تا دكتر عوض كردم مداااااام دارو ميخوره حتي يك بار بستري هم شد بچم ديگه واقعا خسته شدم دلم مبسوزه براش هي يكم بهتر ميشه باز بدتر ميشه فكر ميكنم بايد ببرمش ازمايش الرژي بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ك عمل خوب و راحتي داشته باشه  چندسالشه پسرتون؟ و اينكه زياد سرما ميخوره؟؟ من ك پد ...

ممنون عزیز ان شالله.

دکتر گوش و حلق و بینی ببر یبار

پسر من ۸ سالشه

یه ساله لوزه ش عود کرده

بیشتر سرماخوردگی هاش با تب بالا و چرک زیاد هست جوری که میزنه به گوشش.ماهی یبار دردگلو میشه و مریض

یه اسپری های گرونی هست که خیلی برا الرژی خوبه. نازوفکس فکر کنم حدود ۳۰۰ هست و کمیاب. البته باید بری دکتر بده بهش 

.

اگه مرتب مصرف کنی خیلی زود خوب میشه

ممنون عزیز ان شالله. دکتر گوش و حلق و بینی ببر یبار پسر من ۸ سالشه یه ساله لوزه ش عود کرده بیشتر ...

اره پسر منم ماهي يه بار مريض ميشه با چرك گلو و گلو درد و سرفه همراهه مريضياش ولي تب نميكنه و با دهان بازتنغس نميكنه موقع خواب هم خروپف نداره ولي تو خواب سرفه ميكنه همش شبا

حالا نميدونم از چيه ديگه 

اامروز وقت متخصص اطفال گرفتم براش ميبرم بيينه بگم ازمايش الرژي هم بنوبسه اگر خوب نشه باشه گوش حلق هم ميبرمش 

اره اسپري بيني رو دارم ميزنم براش