2777
2789

بچها یه مسئِله ای ذهن منو خیلی مشغول کرده خیلی زیاد...

من یه حاجتی دارم حاجتمم ازدواج با یک نفر هست...خیلی دل اشوبه دارم خیلی هرروز با دل شوره شدید و قلب درد از خواب بیدار میشم...یه سوال که ذهن من مشغول کرده اینه که آیا ممکنه با چله گرفتن من با دعا کردن من سرنوشت ینفر دیگه هم عوض شه؟یعنی یجورایی انگار قراره اراده از ایشون گرفته بشه و طبق خواسته من عمل کنه... برای همین حس ناامیدی دارم حس میکنم دعای این مدلی که علاوه بر سرنوشت خودت سرنوشت ینفر دیگه رو هم بخای تغییر بدی نتیجه نمیده...در یک ناامیدی فرورفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سوره و قران هستش بنظر من نه( که مثلا خودت بخونی)

اگه دعا گرفتی از کسی یا جایی واقعا کار درستی نیست

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

من نمیدونم دعا و اینا جوابه یا ن اما اگرم باشه مثلا بخای توجه و محبت یکیو با دعا جلب کنی ک در حالت عادی بهت علاقه ای نداره کار درستی نیست!بلخره یروزی اون حس ک با دعا بدست اومده ازبین میره!مردم واسه همدیگه رگ میزنن و گریه زاری میکنن باز تهش خوشبخت نمیشن ...