2777
2789
عنوان

دانشگاه رو چجوری برم 😐💔

444 بازدید | 27 پست

میگم من الان کارنامم دستمه چ گوهی باهاش بخورم میخوام با معدل برم دانشگاه دولتی اخه فنی حرفه ایم 

بعد الان که کارنامم دستمه سعنی میتونم الان برم دانشگاهی ک میخوام بگم بر حسب معدل ثبت نامم کنن 

یا باید کنکور بدم بعد اونوقت با معدل برم دانشگاه ؟؟ چجوری بایدد  برممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه کنکور لازم نیست..اگر آزاد یا پیام نور یا علمی کاربردی میخوای بری شهریور برو ثبت نام کن الان ...

نه اینا رو نمیخوام بمیرمم پیام نور با علمی نمیرم 

😐😂💔 

منظورم اینکه ک کلا دانشگاه دولتی مثل شهید چمران ک همش دولتیه 

اخه میگن فنی حرفه ای ها میتونن اینجور کنن 

یعنی با معدل برن دانشگاه

ببین مطمئن نیستم ولی فکر کنم موقع ثبت نام کنکور باید ثبت نام کنین ولی گزینشتون بر اساس معدله برای دانشگاههای دولتی

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

با سوابق تحصیلی همه میتونن برن دانشگاه ، هر رشته ای 

فقط رشته های بدون آزمون دانشگاه دولتی بدرد نخورن 

پیام نور یا آزاد یا علمی کاربردی ثبت نام کن جون سطح تدریس ها یکیه و تفاوتی نداره ...

اگه هم دوس نداری ، پشت کنکور بمون 

الله❤