2777
2789

سلام دوستان

دیروز برای دخترم آووکادو گرفتیم، دو نصف کردم یه مقداری دادم خورد ، گذاشتم داخل پلاستیک گذاشتم یخچال.

الان آوردم خواستم بدم دخترم بخوره دیدم سیاه شده، نت زده ابلیمو بزنید ک سیاه نشه ولی دیگه شده،، نمیدونم خرابه یا مدلش اینجوریه؟؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اره سیاه میشه اووکادو وقتی میبریش

ینی خراب شده یا میشه خورد؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ومنی که تاحالانخوردم😑

ماهم تا حالا نخورده بودیم والا

مزه ک نداره انگار کدو هست اما چربه 

بخاطر دخترم خریدیم

عزیزم  آووکادو رو باید  همون لحظه بخوریش

من ک از مزش خوشم نیومد برای خاصیتش گرفتم ک دخترم بخوره اینم 1 سالشه نمیتونه همرو یکجا بخوره ک/

من ک از مزش خوشم نیومد برای خاصیتش گرفتم ک دخترم بخوره اینم 1 سالشه نمیتونه همرو یکجا بخوره ک/

مزه خاصی نداره عزیزم چربه بیشتر مث کره اما خاصیت زیادی داره منم نمیخورم اما همسرم دوست داره زیاد

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎
مزه خاصی نداره عزیزم چربه بیشتر مث کره اما خاصیت زیادی داره منم نمیخورم اما همسرم دوست داره زیاد

اره والا مزه نداره خخخ 

حالا بنظرت خراب شده یا مدلشه ، اخه داخل مشمبا و یخچال گذاشتم!  

نوش جونتون بشه

قوربونت برم، اگر نخوردی چیز خاصی از دست ندادی ..

آووکادو سرشار از خاصیته من برا کاهش وزن مدام ازش استفاده میکنم و توصیه میکنم حتما باهاش اسموتی درس کنین خوشمزس

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!