2777
2789

سلام مامانا

من هفته ۲۷ هستم و آزمایشم نشون داده کم کاری تروئید دارم

تاحالا تو عمرم نداشتم تعجب کردم

قرص داده هفته ای ۵ روز مصرف کنم

واسه نی نی مشکلی پیش نمیاد؟🥺 نکنه دیر فهمیدم

عددش ۴.۳ هستش... خطرناکه؟؟؟🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ازمایش اولیه چیزی نبود؟؟ نه چیزی نمیشه داروهات رو استفاده کن و بسپارش به خدا هیچی نمیشه

نه تو آزمایشام اصلا کم نبود ..این آزمایش قندی که برام نوشته بود آزمایش تیروئید هم بود که نتیجه ش این شد... 

زودتر ازمایش ندادی!؟ازمایشه قبلی نشون نداد ؟یا این هفته اینجوری شده قرصارو مصرف کن کمکاری خیلی خیلی خطرناکه برا جنین 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
نه تو آزمایشام اصلا کم نبود ..این آزمایش قندی که برام نوشته بود آزمایش تیروئید هم بود که نتیجه ش این ...

خب پس تازه گرفتی

دارو بخوری هیچ مشکلی پیش نمیاد ..انشالله به سلامتی زایمان کنی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
سلام  من تو بارداری اولم  مشکل تیرویید داشتم فقط دارو هاتو سر وقت مصرف کن هیچ مشکلی پیش ...

پرکاری یا کم کاری؟چون پرکاری مشکلی ایجاد نمیکنه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
منم تو حاملگیم کم کاری تیروئید داشتم میگفت این عدد برای حاملگیت کمه اون قرصا را خوردم دیگه نرفتم آزم ...

میگما بعد شیر خودتا به بچه میدادی منم داشتم حالا شیر میدم میترسم مونده باشه وبرا بچه بد باشه