2777
2789
عنوان

حقوق ۹ تومن برا ی خانم

488 بازدید | 24 پست

بچه ها الان تاپیک دیدم که نوشته بودن با ۱۲ میشه یکماه گذروند یا ن این ب ذهنم رسید 

خودم شاغل نیستن حقوق هم ندارم و هیچ درکی هم از خرج و مخارج ندارم فعلا

ولی ی سوال برای ی خانم به تنهایی ۹ تومن حقوق اوکیه؟ میتونه باهاش یه ماشین بخره برا خودش مثلا؟ 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره 

من راضیم چون زیاد خرج نمیکنم 

بدهی و این حرفاهم زیاد نداریم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ره اگ 8 تومنش بره برا قسط وام  

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ماشین ک ن نهایت بتونه گذران زندگی کنه

خب منم همین فکرو میکنم خب؟ 

ولی تو ی تاپیک دیگه همین الان میگفتن با ۱۲ و حتی کمتر خیلی راحت دارن زندگی میکنن همه چیم دارن مثلا خانواده های ۳-۴ نفری

بعد خب بخاطر همین ب ذهنم خطور کرد گفتم پس مثلا ۹ باید برا ی خانم ب تنهایی اوکی باشه

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
خب منم همین فکرو میکنم خب؟  ولی تو ی تاپیک دیگه همین الان میگفتن با ۱۲ و حتی کمتر خیلی راحت دا ...

عزیزم ممکنه شهرستان باشن

بعدم سبک زندگی هر کس متفاوته من خودم حداقل هفته ای دو بار غذای بیرون میخورم کمه کم ۷۰۰ تومن زیادشم ۲ تومن

خب ی ادمیم هست شاید کلا سالی دو سه بار رستوران بره

خرج زندگی ادما هم یکسان نیست

خب منم همین فکرو میکنم خب؟  ولی تو ی تاپیک دیگه همین الان میگفتن با ۱۲ و حتی کمتر خیلی راحت دا ...

بستگی به محل زندگی داره

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

خب خانواده با خانواده فرق میکنه

خانواده ۴ نفره که با ۸ با ۹ تومن داره به قول خودش خیلی راحت زندگی میکنه مطمئنا کیفیت زندگی بالایی نداره 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را