2777
2789

شوهرم بهم تهمت میزنه میگه تو فلانی... خاهرات خرابن ۱ ماهه خونه زندگی نذاشته برام گوشیمو شکوند تلوزیون انداخت میگه تو پرستار بچمی فقط زنم نیستی. شناسنامه و سند ازدواج برداشته نصف شب میاد کله صب میره هیچی هم برا خونع نمیگیره حتی نون

من خطایی نکردمو از خودم مطمئنم 

چیکاکنم کجا شکایت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ام فحش میده و تهمت میزنه شاهد ببر یا صداشو ضبط کن البته ضبط صدا امارست نه مدرک که فحشای رکیک میده و ... حتما به حبس و جزای نقدی محکوم میشه 

برای گرفتن حقتم دعوای حقوقی نفقه رو مطرح کن که نفقه معوقه ام بگیر،اون باید ثابت کنه بهت پول و خرجی داده

اگه ام فحش میده و تهمت میزنه شاهد ببر یا صداشو ضبط کن البته ضبط صدا امارست نه مدرک که فحشای رکیک مید ...

الان با گوشی کسی دیگه اومدم چجوری صداشو ضبط کنم

امارست ینی چی؟ الان باید برم دادسرای کل ؟

برو دادگاه. وکیل معاضدتی بگیر.  درخواست نفقه بده. اگر کتک زد حتما برو پزشک قانونی. حتماااا. بعد ...

وکیل معاضدتی یعنی چی؟ هزینع وکیل زیاد میشع؟ 

ن کتک نزده ولی تلوزیون و گوشی و وسایل خونه واسم نذاشته هیچی نمیخره و شبا جدا میخابه 

الان با گوشی کسی دیگه اومدم چجوری صداشو ضبط کنم امارست ینی چی؟ الان باید برم دادسرای کل ؟

ضبط صدارو نمیدونم گلم ولی شاهد باید داشته باشی یا خودش اقرار کنه که بعیده،اماره یعنی قاضی بهش گوش میده ممکنه تو رای نهایی کمکش کنه و درست قضاوت کنه 

نه گلم دادسرای کل چیکار داری

باید سند اردواج داشته باشی،یا بری محضری که عقد کردی رو نوشتشو بگیری،بعد بری خدمات قضایی ثبت شکایت ترک انفاق و نفقه حقوقی کنی