2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یبار رفته بودم بیمارستان واسه یکار دیگه بعد یه خانمی اومده بود سوراخ بینیشو کیپ کرده بودن اصلا راه تنفس نداشت میگفت اومدم دوباره عمل کنم اینسری مجانیه تازه خوشحالم بود بخاطر مجانی بودنش 🥲

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
آخه بعضیا میگن از هفته ی اول راحت نفس میکشدن😭

آره خب من خودم از روز اول راحت بودم ولی مشکل تنفسی در اوایل عمل چیز عجیب غریبی نیست بااین حال برای معاینه ک رفتی ب دکتر بگو چک می‌کنه راه تنفسیتو

آره خب من خودم از روز اول راحت بودم ولی مشکل تنفسی در اوایل عمل چیز عجیب غریبی نیست بااین حال برای م ...

چک کرد گفت مشکلی نداره تا شیش ماه صبر کن ولی اونجا از هرکی پرسیدم گفت برای ما خوب بود

من تقریبا هرکی رو دیدم جز یه مورد میگن مشکل داریم.اون یکی هم که مشکل نداره ظاهر بینیش قشنگ نشده

واقعا؟!!! هرکیو؟

من دوتا خواهرام عمل کردن دوتا زن عموهام عمل کردن ،دختر عمه هام ۴ تاشون عمل کردن و نوه های خالم، یکی از دوستام ...

هیچ کدوم مشکل تنفسی ندارن همهشون هم بینیهاشون خوشگله،همشون هم طبیعی عمل کردن جز دوتا خواهرام که فانتزی عروسکی عمل کردن

فقط یکی از نوه های خالم از بینیش راضی نیس