2777
2789

نه راضی نبودم،انداختن بهم و فوق العاده افتضاااااح

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راضی نیستم کلاهبرداری بیش نیست بیشتر از ۶ تا محصولشو گرفتم بار اول ولی استفاده کردم هیچ فرقی نکرد ...

دقیقا منم فقط از ماست صورتش راضی بودم ولی کرم‌پودرشم‌بدنیست

بناوا سابق هستم🥴واسه‌مرحوم پدرم میشه صلوات بفرستین😢😢

مادرم اسکراب ...پیلاف..لیفتینگ ..و ابرسانشو پد مریم گلی و اسطوخودوس استفاده کرد ده سال جوونتر شد به جون خودم همه خاله هام میگفتن چیکار کرده اما مداوم استفاده میکرد و رعایت میکرد

رژگونه و رژلباشون هم خیلییی قشنگه مخصوصا رژگونه ش عالیه 

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
من راضی نیستم کلاهبرداری بیش نیست بیشتر از ۶ تا محصولشو گرفتم بار اول ولی استفاده کردم هیچ فرقی نکرد ...

من خودمم اصلا راضی نبود تو تاپیک های دیگه هم گفتم . ضد افتایش گج بود با اب ‌ گوله گوله میشد رو صورت انگار به صورتت دنبه زدی . بافت خیلی سنگین انگار ۱۰ کیلو صورتت سنگینی میکرد . 

و خیلی خیلی هم گرونننننننن . ماسک مو ۲۰۰ میلی رو میدن ۳۰۰ خورده من اینجا ماسک مو ۱۰۰۰میلی رو از قشم خریدم ۱۵۰ تومن . شامپو خریدم ۱۲۰ تومن . یه مارک خیلی معروفی هست .  

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .