2777
2789

سلام مدتیه ک مغز سرم سنگین میشه هرازگاهی مورمور میشه گز گز میکنه انگار جمع میشه یه وقتایی این حالت برای دست و پا و صورت و انگشتامم ب وجود میاد بیماری روحیم دارم و ب شدت استرسیم 

یه وقتایی تعادلم و از دست میدم 

خیلی کسل و خستم 

کسی بوده مثل من باشه ؟

چیکار کردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم اینجوری بودم 

همسرم پزشکه رفتم کلی آزمایش و عکس 

هیچیم نبود گفت همش از استرسه 

ولی شما هم حتما پیش یه دکتر برو ک خیالت راحت بشه

اینقد هم استرس نداشته باش دنیا دو روزه

عزیزم منم اینجوری بودم  همسرم پزشکه رفتم کلی آزمایش و عکس  هیچیم نبود گفت همش از استرسه& ...

ممنون عزیزم

خودمم حس میکنم روحی باشه ولی میترسم خدایی نکرده علائم اولیه بیماری مثل ام اس نباشه

نه انشالله که چیزی نیست عزیزم 

ممنونم اره ذهنم و درگیر کرده اونایی ک ام اس دادن و علائم اولیشونو میخوندم از چیزای ساده مثل چیزی ک من میگم شروع شده بود 

و اینکه آنقدر فشار روحی طی این همه سال بهم وارد شده و روی سلول‌های مغز بوده ک میگم کار نده دستم یه وقت

ممنونم اره ذهنم و درگیر کرده اونایی ک ام اس دادن و علائم اولیشونو میخوندم از چیزای ساده مثل چیزی ک م ...

عزیزم انشالله که ام اس و پارکینسون نیست 

و اصلا بهش فکر نکن بجاش برو دکتر ک خیالت راحت بشه

استرس خیلی بده 

عزیزم انشالله که ام اس و پارکینسون نیست  و اصلا بهش فکر نکن بجاش برو دکتر ک خیالت راحت بش ...

اره واقعا استرس بده پدرمو درآورد توی این چند سال 

اصلا این حالت ک پیش میاد انگار مغزم شروع میکنه ب جمع شدن