2777
2789
عنوان

نظرسنجی

103 بازدید | 19 پست

آخر هفته میخایم انشالا بریم سفر 

ب نظرتون بریم شیراز ک تا حالا نرفتم 

یا فریدون کنار ک خب دریا رفتم اما فرویدونکنار نرفتم .ضمنا ریلی قراره بریم

دمای هوا گرمی همه چیزم بسنجین لطفا

تعداد رای : 10
نظرسنجی
شیراز
4
40%
فریدون کنار
5
50%
هیچکدوم تو این هوای گرم
1
10%
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

اگه دوس داشتین دلیلتونم بگین

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز رو بگذار سال دیکه اردیبهشت برو بهشته

خودمم همینو میگم .ببخشین الان شیراز چرا خوب نیس مثل اردیبهشت؟ 

شیراز عالیه ولی هواگرم شده اذیت نشین

خب منم رراهمین میگم .شما شیرازی هستی؟ 

یعنی الان خوش نمیگذره ؟ 

ما هدف رفتن ب جاهای دیدنیشه وگرن اقوام نداریم اونجا

من خودم ساکن شیراز هستم . این روزها شیراز گرمه البته اگر اهل جنوب باشین براتون قابل تحمل هست . 

ن عزیزم مشهدیم .یعنی نمیشه تو روز رفت گشت و گذار؟

خب منم رراهمین میگم .شما شیرازی هستی؟  یعنی الان خوش نمیگذره ؟  ما هدف رفتن ب جاهای دیدن ...

من مشهدم عید شیراز بودیم هوا خیلی خوب بود

ولی الان گرمه

فریدونکنارم روزها شرجیه مگه برید جنگل و چشمه عصرا برید دریاپواییییییییی هردو خوبه هرکدومو خودت به دلت میشینه برید حتما

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

خودمم همینو میگم .ببخشین الان شیراز چرا خوب نیس مثل اردیبهشت؟ 

شیراز همیشه خوبه

ولی اردیبهشت فصل گل و شکوفه اس و هوا خنک تره

الان خوب گرمه به نسبت 

من قدیما زیاد شیراز رفتم ولی اردیبهشت شیراز معروفه دیگه

من مشهدم عید شیراز بودیم هوا خیلی خوب بود ولی الان گرمه فریدونکنارم روزها شرجیه مگه برید جنگل و چش ...

راستش همسرم میگه شیراز من یکم بیشتر دلم سمت فریدونکنار میکشه  

شیراز همیشه خوبه ولی اردیبهشت فصل گل و شکوفه اس و هوا خنک تره الان خوب گرمه به نسبت  من قدیم ...

اهان ممنون عزیزم