2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

55 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها.  میگم این که صدقه بدی و به جای یه نفر قرآن بخونی و ثوابشو بهش هدیه کنی جای حلالیت گرفتن از طرفو در مواردی که امکان کدورت و دلخوری میره میگیره؟

نهههه خدا خودش گفته از حق خودم میگذرم ولی از حق بنده م نه 🚶‍♀️اگه اینجوری حل میشد مشکل خدا اینجوری نمیگفت

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه خدا خودش گفته از حق خودم میگذرم ولی از حق بنده م نه 🚶‍♀️اگه اینجوری حل میشد مشکل خدا اینجوری ...

اخه قضیه مالی و آبرو و اینا نیست. یک کلمه نه بیشتر نه کمتر یه حرفی زدم گفتم فلانی رو اعصابه. اصلا چیز خاصی هم نبود که بگیم وای الان طرف بد بخت و سیاه بخت شده و شرفش رفته و اینا.

اخه قضیه مالی و آبرو و اینا نیست. یک کلمه نه بیشتر نه کمتر یه حرفی زدم گفتم فلانی رو اعصابه. اصلا چی ...

عزیزم همونم دین به گردنت اگه دلش باهمون یه کلمه شکسته باشه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸