2777
2789
ااره حامله شدع بخاطر همین عقد عروسیش زود بودع  

شما از کجا میدونی زد برگزار شده شاید خیلی قبلتر برنا مه داشتن بابا اینم ادمه ازدواج کرده مگه همه ادما ک ازدواج میکنن ادمای خاص و بی عیبی هستن ؟؟.اینم ی ادم .تموم شد رفت

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا الکیه   بنده خدا طرفدار زیاد داره  حسوداش نمی خوان قبول کنند  می خوان بگن به ...

ددقدقیقا چرا تا الان در موردش حرف نمیزدن ی سریها زورشون میاد ک اون دختره رو گرفته واسه اون براش تخیلات میزارن مردم ساده هم تکرار میکنن

نه بابا الکیه   بنده خدا طرفدار زیاد داره  حسوداش نمی خوان قبول کنند  می خوان بگن به ...

من که هیچوقت فلسفه ی عشق و علاقه و طرفداری از انسان یا اشیاء یا حیوان یا فوتبال و خیلی چیزای دیگه که برای خود آدم نیست رو درک نکردم 

من نمیتونم طرفدار چیزی باشم یا دوستدار کسی باشم که میدونم برای من نیست 

بنظرم یه کار بیهوده ست

۴ سال دارند دوبی زندگی میکنند بعید می‌دونم بخاطر این باشه 

اانانگار مثلا برای اینا مهمه عین قشر عادی ک باردار بشن زود عروسی بگیرن ک فامیلا حرف در نیارن😂😂😂

عزیزم میدونی چرا ملت اینو تکرار میکنن و براشون عجیبه که اکثرا درمورد گلزار حرف میزنن؟ چون مشکلات زن ...

والا اینطوری نمیشه ک بگیم هرکس درمورد گلزار حرف میزنه خیلی بی دغدغه و بیکاره و فراغ بال داره باید ببینیم چی میگه مثلا یه خانم مجری میاد از این که یه رسانه تیتر زده گلزار کراش همه دخترای ایرانیه انتقاد میکنه یا من که دغدغم فرهنگیه حالا گلزار رو مثال میزنم ک بگم شوگرددی بده من دغدغم گلزار نیست که این حرفو میزنن بهرحال وقتی میایم تو فضای مجازی باید حوصله و اعصابمون هم با خودمون بیاریم 

یک عدد چپی 

نه دوسش دارم نه متنفرم ازش . اما واسم عجیبه که میبینم خیلیا بی منطق عاشقشن  یا متنفرن ازش   ...

واسه همه عجیبه

اون عده پول گرفتن

کاملا مشخصه یک جریان داره اونو خبرساز میکنه

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
واسه همه عجیبه اون عده پول گرفتن کاملا مشخصه یک جریان داره اونو خبرساز میکنه

من گفتم طرفدارش نیستم اما طرفدار زیاد داره تو اینستا میبینم. ولی من میگم برای عشق و تنفر باید منطق باشه . من چرا باید از کسی مثل گلزار که آسیبی بهم نزده متنفر باشم

عکسش با دوست دخترش تو  دوبی  دیدی؟پارتی رفتنش دیدی؟ کجاش مرد کامل ! چند  روز دیگ طلاق ...

شما چرا اینجوری هستین 

هر کی قبلا دوس دختر داشته بعدا از زنش قراره طلاق بگیره؟؟؟؟!

همه ی مردا ازینکارا میکنن و بعد ازدواجم طلاق نگرفتن 

اون بیچاره هم چون معروفه حالا یکی دوبار عکسش درومد 

اون حق نداشت تفریح کنه؟؟

فیلم عکس‌اش هست تمام طرفداراش هم که پولین فیلم بازی میکنند در کل بازیگر نیست با پول بازیگر شده فقط د ...

والا فیلمای قدیمش که خیلی خوبه. گل یخ،تو و من،سام و نرگس...

طرفدارش نیستم ولی حالا جدیدا یکم بازیگریش بد شده وگرنه خوب بود