2777
2789
عنوان

قی کرده چشم گربم

104 بازدید | 13 پست

بچه ها باید قطرشو بریزم ولی هی چشمش قی میکنه وقتی میخوابه کلا میچسبه به هم باز نمیشه الان چیکارش کنم هی وول میخوره نمیتونم پاکش کنم با دستمال میترسم بدتر فشار وارد شه با دستم به چشمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کسی کمک بگیر ..من چای تازه دم رو میزاشتم خنک شه بعد میریختم رو دستمال کاغذی تمیز و آروم می‌کشیدم رو چشمش یا میچکوندم دور چشمش زود خوب میشد

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
از کسی کمک بگیر ..من چای تازه دم رو میزاشتم خنک شه بعد میریختم رو دستمال کاغذی تمیز و آروم می‌کشیدم ...

واقعا چای فک میکردم برا گربه خوب نباشه میریزم فردا مرسی

بردمش دوروز پیش فقط التهاب داشت قطره داد الان بخاطر ضد عفونی شدنش هی قی میکنه

اگه قطره مناسب تجویز شده باشه نباید اوضاع رو بدتر بکنه. اگه مطمئنی دامپزشکی که بردی خوبه خودت بدون بردن گربه بری برای مشاوره و تکمیل درمان احتمالا ویزیت نمیگیره. مگر اینکه مشکل این بچه جدی باشه که اینو خودت بهتر میدونی و باید حتما ببریش ویزیت بشه. 

با این پنبه توپکی ها یا دستمال پنبه ای کاملا تمیز و آب جوشیده سرد ترشحات اطراف چشماش رو تمیز کن. اگر هم موهای اطراف چشاش بلنده باید دامپزشک کوتاه کنه براش. اما خودت اینکارو نکن. 

اگه قطره مناسب تجویز شده باشه نباید اوضاع رو بدتر بکنه. اگه مطمئنی دامپزشکی که بردی خوبه خودت بدون ب ...

فقط دقت کن خیلی زیاد اطراف چشماش خیس نشه چون باعث میشه خودش با پنجه هاش دوباره آلوده کنه اون قسمت رو

واقعا چای فک میکردم برا گربه خوب نباشه میریزم فردا مرسی

بچه رو اذیت نکن با همین چای خوب میشه ..تاثیرشو توو دو روز میبینی 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖