2777
2789
عنوان

کسای ک رو افکارشون کنتزل دارن و در لحظه زندگی میکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 79 پست

هفته پیش رفتم روانشناس ولی از حال خودم خستم از بیخواب و موج افکار بیهوده ک همش تکرا میشه تو سرم دکتر گفت وسواس فکری داری.ولی بریدم

تهش شب گفتم من میخام بخابم چون پرش دستو پام دارم گفت باید بدنم تکون نخوره اهه تموم بشه من باید کنتزل داشته باشم رو بدنم یا بدنم رو من ولی در کمال تعجب راحت خابیدم 

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از ته دلت نزدیک خدا شو. قرآن بخون معنیشونو  با دقت بخون و سعی کن ربط بدی به زندگیت. تفسیر ...

اره درست میگی تهش کم میارم باز میرم سمت خدا میفهمم ته ته همه راها فقط ب خدا ختم میشه مثلا دارو قرصم ی دوره تاثیر میزاره

ولی واقعا باید بکنم از دنیا خیلی دورم از خدا کلا فراموش کردم یادم نیست تخرین بار کی نماز خوندم دلم واسه اون حال تنگ شده ی وقتای بعد نماز انقد اروم بودم سبک انگار میخاستم پرواز کنم

بنظرتون روانپزشک برم یا روانشناس استرسم رو تمام بدنم تاثیر گذاشته چطوری باید بیخیال باشی چطور میشه م ...

روانشناس

تکنیک های آرامش رو اینترنت سرچ کنین و انجام بدین، مثل تنفس عمیق، نور خورشید ،خوردن شیر بادام، طبیعت و پارک، و…. اینا استرس رو کم میکنه و حالت خوب میشه 

اره درست میگی تهش کم میارم باز میرم سمت خدا میفهمم ته ته همه راها فقط ب خدا ختم میشه مثلا دارو قرصم ...

نماز اول وقت معجزه است. بخدا تموم حرفایی که بهت گفتمو  خودم لمس کردم. من زندگیم تقریبا نابود شده بود ، خدا دوباره ساخت برام

نماز اول وقت معجزه است. بخدا تموم حرفایی که بهت گفتمو  خودم لمس کردم. من زندگیم تقریبا نابود شد ...

ببین من رفتم ام ار ای دادم از دنیا بریدم میترسم جوابش بد باشه از خدا سالهاست فاصله گرفتم جدید باز زیارت عاشورا میخوندم یادم اومد چه لحظه های تو زندگیم با زیارت عاشورا از سختی گذشتم یا دعای عهد ال یاسین وااای ولی باورت نمیشه انگار همه چی تازه ب گوشم اشنا میمومد یادم اومد من اصلا همچین ادمی نبود چقد ارامش داشتم بیخیال همه حسرت حال منو میخوردن الان انگار ارامشمو گم کردم با هیچی اروم نمیشم ت

هفته پیش رفتم روانشناس ولی از حال خودم خستم از بیخواب و موج افکار بیهوده ک همش تکرا میشه تو سرم دکتر ...

یک ماه هرروز شیر بادام بخور( بادام خیس کن هفت تا دونه شو با یه لیوان آب بریز مخلوط کن میکس شه با یه کم عسل شیرین کن بخور) شنیدم افسردگی رو حتی درمان میکنه امتحان کن

برای خواب هم قبل از خواب دمنوش اسطوخودوس بخور آرام بخش و خواب اوره 

برای استرس هم تکنیک های آرامش توی اینترنت هست

نماز اول وقت معجزه است. بخدا تموم حرفایی که بهت گفتمو  خودم لمس کردم. من زندگیم تقریبا نابود شد ...

اره واقعا دیگه نمازمو میخونم بشدت افسردم ب همه چی میخام برسم وقتی میرسو میگه تهش خو چی ادم ک قراره بمز ه

یک ماه هرروز شیر بادام بخور( بادام خیس کن هفت تا دونه شو با یه لیوان آب بریز مخلوط کن میکس شه با یه ...

حتما انجام میدم ولی تو ۲۷سالگی روحیمو باختم میگه این همه درد همش از اعصاب مگه درست میشه

اره واقعا دیگه نمازمو میخونم بشدت افسردم ب همه چی میخام برسم وقتی میرسو میگه تهش خو چی ادم ک قراره ب ...

بخونیش، به همه چی میرسی، نرسیدی هم آرامشش رو داری، لمس کردما.

و اینکه برو در مورد  الهی رضا برضک تو نت مطلب بخون. آروم میشی. 

الان دلم میخاد بزنم زیر گریه همیشه تنهام دوستیم ندارم 

اینجوری ادامه بدم فقط ی روانی ازم میمونه تسلیم شدم بذم ی مشت قرص اعصاب بخورم ی سالی بخور دور بشم یادم بره استرس چیه

بخونیش، به همه چی میرسی، نرسیدی هم آرامشش رو داری، لمس کردما. و اینکه برو در مورد  الهی رضا بر ...

الهی...این‌چیه ببخشید بخدا ی روز فک نمیکردم انقد داغون باشم دور ورم مییبنم همیچی ندارم انقد شادن بیخیال میگم با خودم چیکار کردم تو چهارساله نابود کردم حالمو