2777
2789

من یه دوستی دارم که دانشگاه باهم بودیم من وسطاش ول کردم(قصد ادامه دارم بعدا ولی الان بچه هام خیلی کوچیکن) اما اون مجرد بود ادامه‌داد بعدم ازدواج کرد و شاغل شد یه شغل معمولی با برجی نهایت 6 تومن یه ماشینم با وام انداخت زیر پای خودش بماند که تماااام خدمات مراسمشو من بهش معرفی کردم ارایشگاه مزون فیلمبردار همه ی کاراش اگه من نبودم اصلا خوب پیش نمیرفت خلاصه عین خواهر بودم براش

اما الان یادش رفته و مدام در حال عیب جویی و کوبیدن منه مثلا باهم رفتیم مانتو بگیریم یه مانتو بود مدل کتی بود من گفتم خوشم اومده ازش به یه حالت پز طور گفت این به درد تو نمیخوره بیشتر به درد محیطای کاری میخوره😐بعدشم یه لبخند ملیح

یا مثلا من واقعا کم لباس نمیخرم مثلا فصلی یدونه یا دوتا میخرم اما اون مثلا شاید 4 5 تا بخره هر فصل البته اونم از وقتی خودش شاغل شده مدام به من میگه لباس نمیخری لباسات تکراریه فلانه... یا مثلا شوهر من اکثر پیراهناش نخی هستن از این جعبه ای ها نیست تا اتو میکنم باهاش تکیه میده یا پشت فرمون میشینه انگار از دهن گاو دراومده بخدا اتو میکنم تقصیر من چیه 

شوهرمو توی خیابون دیده اومده به من میگه شوهرتو دیدم پیراهنش خیلی چروک بود با مامانم غیبتتو کردیم اتو بزن و فلان.... 

خیلی اعصابمو خورد میکنه بنظرتون چجوری برخورد کنم که بره توی قوطی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه حل مشکتون خیلی ساده هست. اون آدم انرژی منفی و ناراحتی که به شما میده بیشتر از آرامش و انرژی مثبت هست. اون یه آدم بی اصالته که تا دو زار پول به خودش دیده خودشو گم کرده و میخواد داشته هاشو به رخ شما بکشه. اگه بخواین سعی کنین که بهش بفهمونین یا تغییرش بدین مجبورین مثلا به اندازه اون لباس بخرین، یا مثل اون خودتونو بگیرین یا کارای دیگه که به ضررتونه. بهترین کار اینه که باهاش قطع رابطه کنین. کم کم سرد بشین، بهش زنگ نزنین رفت و آمد نکنین تا اونم بفهمه و دیگه سمتتون نیاد. اینجوری آرامش به زندگیتون برمیگرده.