2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر لطفا اگه بچه هاتون گفتاردرمان می‌برید بگید از کی متوجه پیشرفتش شدین واینکه تکلم بچه در چه حد بود که بردین مرسی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

دوستان کسی نیست؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

دختر من ۳ماه بود تکرار داشت کم بود میخواست بگه مامان بریم بیرون تو مامان گیر میکرد ولی بقیه جنلش رو میگفت دوماه دارم میبرمش و شکر خدا خیلی خیلی کمتر شده... مهمترین عاملش هم آرامش داشتنه

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ۳ماه بود تکرار داشت کم بود میخواست بگه مامان بریم بیرون تو مامان گیر میکرد ولی بقیه جنلش رو ...

انشاالله زود نتیجه میگیری پسر من فقط سه تا کلمه میگه اونم گاهی خیلی داغونم برام دعا کن

انشاالله زود نتیجه میگیری پسر من فقط سه تا کلمه میگه اونم گاهی خیلی داغونم برام دعا کن

چند وقتشه؟ هیچی مثل خودتون نمیتونه کمکتون کنه

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

من پارسال بردم همکاری نداشت

هم کاردرمانی هم گفتار

امسال 3 سالش شده باید ببرم

پسرم بسیار باهوش ولی تکلم صفر

هیچ کدوم از علایم اوتیسم رو هم نداره.. 

نوار مغز و سنجش هم سالم بود.. 

دیگه مخم کار نمیکنه.. بچه سومم هست.. 

فک میکنم عامل اصلیش کرونا بود ک بچم اصً نفهمید بیرون رفتن یعنی چی😭😢

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
چند وقتشه؟ هیچی مثل خودتون نمیتونه کمکتون کنه

سه سال و چهارماهشه دیگه این مسئله رفت هرو اعصابم واقعا افسرده و ناامید شدم 

من پارسال بردم همکاری نداشت هم کاردرمانی هم گفتار امسال 3 سالش شده باید ببرم پسرم بسیار باهوش ولی ...

پسر منم هم مشاور هم اطرافیان میگن خیلی باهوشه ولی اصلا حرف نیمزنه دیوونه شدم دیگه واقعا برام عذابه چرا ما باید اینقدر زجر بکشیم الان باید از بچگی اینا لذت ببریم دلی زندگینون شده استرس

سه سال و چهارماهشه دیگه این مسئله رفت هرو اعصابم واقعا افسرده و ناامید شدم 

نه الان وقت حال بدت نیست کمکش کن شما وظیفه ته کمکش کنی گفتاز درمان میبریش؟ کجایین شما؟ من دخترمو میبرم اینقدر بچه ها هستن فقط میتونن آوا ها رو بگن ولی پیشرفت داشتن 

نه الان وقت حال بدت نیست کمکش کن شما وظیفه ته کمکش کنی گفتاز درمان میبریش؟ کجایین شما؟ من دخترمو میب ...

قم هستم سه هفته ای هست میبرمش گفتاردرمان و کاردرمانی ...عزیزم میدونی بعد از چند وقت پیشرفت داشتن؟

قم هستم سه هفته ای هست میبرمش گفتاردرمان و کاردرمانی ...عزیزم میدونی بعد از چند وقت پیشرفت داشتن؟

بستگی به شما داره که مخیط رو واسش اروم و آموزشی میکنی یا نه... ولی یه مادر میگفت به من گفتن نهایتا یک سال ولی پسر من ۶ماه خیلی پیشرفت داشته ... فلش کارت گرفته بود خودشم خونه تمرین میکرذه باهاش

بستگی به شما داره که مخیط رو واسش اروم و آموزشی میکنی یا نه... ولی یه مادر میگفت به من گفتن نهایتا ی ...

منم تمرین میکنم باهاش ولی یکم خسته و ناامید شدم درک و توجهش یا تمرینات رفته بالا ولی هیچ خبری از کلمه نیست