2777
2789

یکم اگ مشکلی خاصی نداری دکتر و برو  هرماه برو استرس بمن تمام ابن یه سال هر ماهش یک عالمه قرص فقطم میگفتن استرس داری ولی شرایططتو میفهمم  ادم نمیتونه فکر نکنه

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم اگ مشکلی خاصی نداری دکتر و برو  هرماه برو استرس بمن تمام ابن یه سال هر ماهش یک عالمه قرص فق ...

دکتر که میرم ۴ تا دکتر عوض کردم الان تازه پیش یه دکتر جدید رفتم گفتم همزمان با اون اینکارم بکنم 

خدا بزرگه عزیزم منم سه سال تمام تو اقدام بودم چله بری هم بکن برو پیش ی دعا نویس شاید چله روت افتاده ...

پیش دعا نویس سه سال پیش رفتم چله بری هم کرد اثری نداشت 

عزیزم همزمان طب سنتی هم برو ،بادکش رحم و تخمدان انجام بده خیلی عالیه 

اتفاقاً طب سنتی هم ۶ ماهه یه چیزایی استفاده میکنم ولی بادکش تا حالا انجام ندادم پیش کی باید رفت ؟

اتفاقاً طب سنتی هم ۶ ماهه یه چیزایی استفاده میکنم ولی بادکش تا حالا انجام ندادم پیش کی باید رفت ؟

من یه بار رفتم یه مرکز طب سنتی اونجا یه بار انجام دادم ،تو قسمت آقایون هم شوهرم یاد گرفته بود برام تو خونه انجام داد 

چطوری ؟ ۴۰ روز این سوره رو خوندی؟

سلام عزیزم خوبی

تو تاپیکت دیدم زدی آندومتریوز داری و لولت بسته بوده عمل کردی لوله هاتو بستی با آی وی اف باردار شدی ممنون میشم راهنمایی بکنین