2777
2789

چی گفت؟

من یه انرژی خاصی از یه آدم خاص میگیرم یعنی اون داره به من فکر میکنه؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چی 

خب شرط اول اینه که از لحاظ روحی به اون فرد نزدیک باشی

دوم اینکه باید قدرت ذهن بالایی داشته باشی(که با تمرین زیاد بوجود میاد)

سوم اینکه اگر شرط دوم رو داشتی،شروع به تله پاتی کنی

باید تو حالت ریلکس باشی مثل وقتی که قراره یک نفر هیپنوتیزم باشه....واسه ریلکس بودن بهتره از تکنیک تنفس صیحیح(کشیدن نفس عمیق در فواصل منظم)استفاده کنی.

چهره فرد مورد نظر رو تصور کن و فقط به اون تمرکز کن،بعد هر حرفی که داری بهش بگو

شما بلدی؟؟

اول باید ریلکس کنی مثلا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه،بعد با ذهنت با طرف ارتباط برقرار کنی اولش باید انرژیت رو زیاد کنی ، هر حرفی یا خاسته ای داری ب طرف میگی دیه نمیری هعی نگاه کنی ک برگشته یا نه حالا بستع ب انرژی ای ک صرف می‌کنی ممکنه بعد ۲۴ ساعت یا چند روز برگرده 

ریلکس کردن ک دیه بلدی همون دم و بازدم هست ک فقط باید ب دم و بازدمت توجه کنی تا اینکه ب اون حالت نمی‌دونم چی برسی 

باید ایمان داشته باشی ب تله پاتی (اینا رو توی یوتیوب یاد گرفتم)

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

چی گفت؟ من یه انرژی خاصی از یه آدم خاص میگیرم یعنی اون داره به من فکر میکنه؟

نه ببین مثلا تو یکیو دوست داری ولی مثلا نمیدونه 

تو از طریق تله پاتی که ارتباط ذهنیه 

با طرفت ارتباط ذهنی برقرار میکنی 

حرفاتو بهش میزنی چیزایی که ازش میخوای 

بعد فرکانس های خودت برای اون فرد ارسال میشه 

بعد از یه مدت یه نشونه ای از طرفت میبینی 

خیلیا نتیجه گرفته بودن 

اول باید ریلکس کنی مثلا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه،بعد با ذهنت با طرف ارتباط برقرار کنی اولش باید انرژیت رو زیا ...

ایمان رو که دارم 

نتیجه اش هم برای اطرافیانم دیدم 

یکی از کاربرا میگفت واسه استاد حیدرزاده رو ببین 

بنظرت وقتی میخوام انجام بدم اون فایل صوتی استاد رو گوش کنم 

چون خیلی ارامش بخش بود 

ایمان رو که دارم  نتیجه اش هم برای اطرافیانم دیدم  یکی از کاربرا میگفت واسه استاد حیدرزا ...

اره گوش کن خیلی تاثیر داره تو ریلکس کردن 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

من خودم کسیا که هیچ حسی بهش نداشتم یه دفعه ازش خوشم اومد واقعا برام عجیبه و هر کاری کردم از فکرش دربیام نشد به نظرتون به خاطر قانون جذب و تله پاتی میتونه باشه؟

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️
من خودم کسیا که هیچ حسی بهش نداشتم یه دفعه ازش خوشم اومد واقعا برام عجیبه و هر کاری کردم از فکرش درب ...

منممممم دقیقاااااااا 

عاشق کسی شدم که ازش متنفر بووووووودم 

احتمال داره 

من دیشب نتیجه تله پاتیو دیدم😍

از دو روز قبل چیزی که میخواستم اتفاق بیوفته را تصور کردم و تو تله پاتی چیزایی که میخاستمو به طرف مقابلم گفتم و دیشب تقریبا تمام چیزایی که تصور کرده بودم اتفاق افتاد

خیلی حس خوبی داشت😍😍😍

همون دیشب هم یه خواب خیلی قشنگ از طرف مقابلم دیدم 😍😍😍

من دیشب نتیجه تله پاتیو دیدم😍 از دو روز قبل چیزی که میخواستم اتفاق بیوفته را تصور کردم و تو تله پا ...

وایییی خدااااا  

میشه بگی دقیقا چیکار کردی 

از همون اولش بگوووو 

وایییی خدااااا     میشه بگی دقیقا چیکار کردی  از همون اولش بگوووو

ما قرار بود یه عروسی بریم که نمیدونستم اون هم میاد یا نه ،از دوشب قبل همش تو ذهنم بود که اون میاد و من اونجا میبینمش و همش تصورش میکردم ،بعدم از روش تله پاتی تصورش کردم و بهش گفتم که ازت میخوام بیای و همدیگه را ببینیم و دقیقا همونطور که فکر میکردم هم دیگه رو  دیدیم😍

خیلی حس خوبی بهم داد و کلی انرژی گرفتم ،شب که خوابیدم خواب دیدم که بهم یه گل سر داد و گفت من نمیتونم بهت فکر نکنم😍🥺

واااای خیییییلی خوب بود🥺❤

حتی اگه این چیزا راست نباشه حس خوبی که به آدم میده عالیه😍