2777
2789

سلام

عروسی پسر عمه همسرم دعوت شدم اما نحوه دعوت اینطوری بوده که زنگ زدم همسرم من خونه نبودم، به همسرم گفتن با خانومت بیا! 

این مراسم اولین مراسمی هست که بعد ازدواج ما توو فامیل همسرم برگزار میشه و اولین باره که اقوامش رو میبینم

حس میکنم به زور دعوتم کردن چون انتظار داشتم شماره م رو از همسرم بگیرن و تلفنی خودم رو هم دعوت کنن

عمه همسرم مراسم عقد ما رو دعوت بود اما نیومد اونموقع کرونا هم زیاد بود

بعد هم که ما عروسی نگرفتیم و اینطوری شد که کلا هیچ کدوم از اقوامشون کادو عروسی و عقد به ما ندادن

شاید خیلی باهاتون راحت نیستن

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط ب مرد خونه زنگ میزنن همه جا همینه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

ینی هم برا تو زنگ بزنن هم همسر؟طرف ما ک ب یکی میگن اگر دعوتی باشه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.