2777
2789

استغرالله اتوبوعلیه فقط ربی شونگیدمن نتیجه گرفتم فقط عزیزدلم توخلوتت باخدامنوفراموش نکن ازمن توک الان داری تاپیکمومیبینی یادگاری 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ی مشکل کوچیک فقط صبرکردم جوابشوگرفتم این روزاراهی بجزصبرندارم

ممنونم گلم ان شاء الله که بهترینها براتون اتفاق بیوفته 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
عزیزم شنیدم منم

خب آخه رب خداس چطور اونو حذف میکنین معنیشو بخون بدون رب ببین چی درمیاد ...اینا ترویج شیطانیه عزیزم....تو با خلوص نیت میخونی همون خدا مشکلتو حل میکنه وگرنه حذف رب کار اشتباهیه

خب آخه رب خداس چطور اونو حذف میکنین معنیشو بخون بدون رب ببین چی درمیاد ...اینا ترویج شیطانیه عزیزم.. ...

ببین ینی توازکارات توبه میکنی وقتی اسم خدارومیاری اگه همون گناه روک توبه واستغفارکردی انجام بدی میشه گناه کبیره 

ببین ینی توازکارات توبه میکنی وقتی اسم خدارومیاری اگه همون گناه روک توبه واستغفارکردی انجام بدی میشه ...

آخه عزیزم درسته اما از خدا نیخواییم توبه ی ما رو بپذیره اسمش نباشه که کلا جمله درست نمیشه که...

حالای سرچ کن اخه ادمی ب من گفته نمازش قضانمیشه 

خب نماز پدر منم قضا نمیشه تو مسجد میخونه اما بیا ببین تو خونه چه به روز ما میاره ...البته ایشون رو نمیگما پشتشون حرف نمیزنیم حالا عقل ناقص من اینو قبول نمیکنه....کلا هرچی رو ادم از ته دل بخواد حتی با زبون خودش خدا میشنوه وقبول میکنه ....حتما نگا بکنیم ببینیم اینجوری چه معنی میده وقبول میشه