2777
2789

خیلی دوس دارم بدونم بعضی خانوما ی باسیاست چطور  همسراشونو مطیع خودشون کردن 

بعضی مردا قبل ازدواج تنوع طلبن ولی میبینم خانومایی روکه اون مرداروهم  مطیع کردن 

چجوری میشه اخه 🧐

این نیز بگذرد🧿👒

بنظر من مردا مث بچه هستن باید از صفر شروع کنی خودت بزرگش کنی تربیتش کنی و واقعا نتیجشو میبینی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

اونا خودشون تصمیم میگیرن 

هر کسی بعد از عاشق شدن دیگه چیزی به نام تنوع طلبی توی وجودش نیست...

اگر یکی رو عمیقا دوست داشته باشیم وفاداری به اون رابطه آسون ترین کار دنیاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین  اینجور آدما ببینن پاپیچشونی فراری میشن میرن

یکیشونو من داشتم من گیر دادم ب گوشیش ک چقدر گروه کانال داره یا حساس بودم حرف می‌زد متوجه میشد زود ک من رو زن دیگه ک تو اون جمع ک این بود هی سوال پیچش میکردم

ازم دور شد سرد شد تمام

باید فقط ب اینا محبت کنی کاری ب هیچیشون نداشته باشی تا بیان سمتت و اینکه اول اخلاق و دوم بدن رو فرم باید داشته باشی اینجوری نباشی رامت نمیشن

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛