2777
2789
عنوان

موخوره و ریزش مورو چیکار کنم خیلی کلافم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 28 پست
وای دقیقا شرح حال موهای منه دلم میخواد باصفر بزنم شاید درست بشه

میترسم بزنم باز همینطور بشه خسته شدم مو از وسط نصف شده مو خوره پیر موخوره جوان موخوره گره و... کشف نشده ها هم توی سر من هست یعنی هر کسی راه حلی یاد داره بگه استفاده کنیم ممنون میشم

منم هم دوقسمتیه هم سه قسمتی تازه وسطاش هم یه جوری سفیده دست بزنم از همون نقطه میشکنه 

بله از اون سفیدا منم دارم . مو از وسط ۲ نیم ۳ نیم شده کل موخوره ها دارم حتی اونا که هنوز کشف نشدع توی سر من پیدا میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا برا ریزش و پرپشت شدنش چیکار میشه کرد 

دستمو تو موهام میکنم یه عالمه میریزه واقعا قلبم تیکه تیکه میشه انگار 

اصن خیلی کم پشت شده انگار هیچی نیس

میترسم بزنم باز همینطور بشه خسته شدم مو از وسط نصف شده مو خوره پیر موخوره جوان موخوره گره و... کشف ن ...

منم موهام داغونه حسرت موی بلند به دلم مونده باورت میشه رو یه تار موم دیدم ۱۰تا موخوره بوده 😫

منم موهام داغونه حسرت موی بلند به دلم مونده باورت میشه رو یه تار موم دیدم ۱۰تا موخوره بوده 😫

منم از کودکی تا به الان مو بلند نداشتم حسرت میخورم که بتونم موهام ببافم خنده دار برای بعضیها   

منم از کودکی تا به الان مو بلند نداشتم حسرت میخورم که بتونم موهام ببافم خنده دار برای بعضیها   ...

من درکت میکنم کاملا چون همدردیم ولی زده به سرم باصفر بزنم چون کامل کوتاه کردم باز همون آش وهمون کاسه

من درکت میکنم کاملا چون همدردیم ولی زده به سرم باصفر بزنم چون کامل کوتاه کردم باز همون آش وهمون کاسه

از کجا معلوم که باز اینطور نشه من که گاهی فک‌میکنم میشینم کوتاه میکنم بلند که بشه به نظرم‌از همونجا که قبل موخوره داشته دوباره مو خوره میزنه