2777
2789
عنوان

کسی با پیام تهدیدم کرده کمک

80 بازدید | 8 پست

سلام دوستان یک‌نفری با گوشی آیفون به من آی مسیج داد و‌منو‌تهدید کرد بعدش پیام رو حذف کرد فقط میخواست به من بفهمونه و حذفش مرد نتونم به کسی نشون بدم من الان به عنوان سند به پیام نیاز دارم آیا راهی هست بتونم بازیابیش کنم؟

به اپراتور تلفنت زنگ بزن 

همراه تول ایرانسل 

اگ فک میکنی ممکنه هکت کرده باشه با ی تلفن دیگ زنگ بزن 

من ای مسیج و فیس تییمو بشتم خیلی هزینه پیامکم گرون میشد نمیدونم میشه یا نه 

ولی فکرکنم تو همراه اول میمونه میتونی بری با کارت ملی پرینت پیامکای‌ خرمجی رو بگیری

اگر دستور قضایی باشه پرینت پیامکای ورودی هم میدن 

به اپراتور تلفنت زنگ بزن  همراه تول ایرانسل  اگ فک میکنی ممکنه هکت کرده باشه با ی تلفن د ...

واقعا ممنونم از نظر و‌کمکت عزیزم البته ایشون اس ام‌اس نداد با گوشی آیفون آی مسیج داد برای همینم حذفش کرد نمی‌دونم میشه بازیابیش کرد یا نه با توجه به اینکه خودش حذفش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ممنونم از نظر و‌کمکت عزیزم البته ایشون اس ام‌اس نداد با گوشی آیفون آی مسیج داد برای همینم حذفش ...

میدونم چیدمیگی 

همون ک فقط میشه بین کاربرای اسفون و ایپد و ... ازش استفاده کرد نرافیکشم بین الملل میوفته 😭

من تازه دو روزه بستمش هنوز دلم خونه ازش چقدر هزینه مینداخت 

ولی ی پرس جو کنین اخه من زنگ زدم همراه اول گفتم چرا سارژم امقدر زود تموم شد خانومه سریع نگاه کرد فهمید گفت ای مسیج و فیس تایم تون ترافیک بین الملل میندازه شارژتون تموم میشه 

رو همین حساب میگم شاید اونا دسترسی داشته باشن بتونن بهت کمکی کن 

امیدوارم ک شرش به خودش برگرده عزیزم 

خواهش میکنم خانم عزیز خوشحال میشم اگر بتونید کاری پیش ببرید و ثابت کنین بانو جان🌹🌷

عزیزم تماس گرفتم با اپراتور سیمکارتم گفتن چون در فضای مجازی بوده از طریق پلیس فتا میتونید پیگیری کنید