2777
2789
عنوان

به نظرتون داره خیانت میکنه؟

309 بازدید | 19 پست

سلام من ۳ ساله ازدواج کردم  شوهرم کارش یجوری هست که شبا خونه نیست پارسال اینستا شوهرمو هک کردم دیدم یک سره داره پیام میده به چنتا دختر البته معلوم بود اشنا نیستن باهم ولی استوریاشون و ریپلای میکرد بعد که به روش اوردم دست گذاشت رو قران قسم خورد که دوستش گوشیشو برداشته و پیام داده حالا بعد یه سال زد به سرم دوباره روبیکاشو هک کردم دیدم اول یه دختره بهش پیام داده شوهرمم داره بهش پیام میده واقعا نمیدونم چکار کنم بازم نمیدونم به روش بیارم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسم خوردن به قران و دست گذاشتن رو قرآن چه الکی شده 

دیگه واقعا هیچ قسمی انگار ارزش نداره از طرف آدما

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

[QUOTE=296304958]اخه رو قران دست گذاشت و قسم خورد منم باور کردم[/QUOTE]

الکی گفته متاسفانه

صد در صد کار خودش بود

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
اخه رو قران دست گذاشت و قسم خورد منم باور کردم

منم قران میخورم ک خودش بوده

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
اره صبر میکنم ولی تحملش سخته برام دوست دارم برم سریع باهاش دعوا کنم

چه فایده داره دعوا کردن 

یه تصمیم جدی بگیر ببین میتونی خیانت تحمل کنی یا نه 

چون بروش که آوردی وقیح تر میشه

چه فایده داره دعوا کردن  یه تصمیم جدی بگیر ببین میتونی خیانت تحمل کنی یا نه  چون بروش که ...

نمیدونم واقعا موندم ایندفه اصلا به روش بیارم یا بزنم به بی خیالی