2777
2789

سلام دخترا  من یکی از اتاقای خونم کولر نداره بنظرتون یه پنکه بگیرم کار خنک کردن اون اتاقو  انجام میده یا بنظرتون پول دور انداختنه ینی پنکه  فقط گرما رو جابه جا میکنه؟؟؟

بستگی داره کدوم شهری؟؟

اگه پذیراییتون کولر داره و باد میاد تو اتاقت آره یه پنکه خنکش میکنه ما خوزستانیم فوقالعاده گرمه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری

بگو ک بگم

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

منم اتاقم کولر نداشت ولی مابقی خونه و اتفاقا داشتن.با پنکه خنک میشد پنکه رو میزاشتم دم در اتاق که هوای کولر از بیرون بکشه بده توی اتاقم

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اگر فقط یه اتاقه و بقیه اتاقا کولر هست پنکه خوبه ولی گاهی که خیلی گرمه باد گرم میزنه

بله بقیه کولر داره فقط یه اتاقم نداره که قراره برام مهمون بیاد یه هفته میمونن برا همین تصمیمم گرفتم بگیرم