هاینسسسس مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 977 عنوان مدارس طبیعت و مدارس شناختی کسی تجربه ای داره 623 بازدید | 13 پست پسرمو باید کلاس اول ثبت نام کنم دنبال یه مدرسه خوبمنه دنبال تجملات و لاکچری بازی گول زنک بعضی مدارسدنباله یه محیط خاص که واقعا مهارت زندگی و ..به بچه یاد بدنخیلی تجربه ندارم کمی سرچ کردم گویا قبلا مدارس طبیعت بوده تو سطح طهران الان فعال نیستن؟ 1402/03/26 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاینسسسس مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 977 کلا اگر دبستان پسرانه خوب از هر لحاظ سراغ دارین ترجیحا سمت غرب طهران بخصوص منطقه ۲۲ معرفی کنید خدا خیرتون بده
گلاب۲۲هستم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 8770 طبیعت مدرسه نه اما باغ حیات هست تو ونکهمدارس شناختی ام تا دلت بخواد هست..از ساده تا لاکچری من هنوز نتونستم همسرمو قانع کنم دخترم بره یکی ازین مدارس کاش میشد هعی به دنبال وارستگی
هاینسسسس مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 977 طبیعت مدرسه نه اما باغ حیات هست تو ونکه مدارس شناختی ام تا دلت بخواد هست..از ساده تا لاکچری من ه ... اینکه ونکه چطورهاین شناختی ها داستانشون چطوره؟چه تفاوتی دارن
گلاب۲۲هستم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 8770 اینکه ونکه چطوره این شناختی ها داستانشون چطوره؟چه تفاوتی دارن خیلی رو دروس تخصصی و عمومی اصراری ندارن دیگه بیشتر مهارت محور هستن بعد درس...برای دختر من اینجور جاها عالیه..باغ حیات هم یه باغ آموزشی مهارتی برای بچهها من نرفتم اقوام میرن راضی هستن .... به دنبال وارستگی
هاینسسسس مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 977 خیلی رو دروس تخصصی و عمومی اصراری ندارن دیگه بیشتر مهارت محور هستن بعد درس...برای دختر من اینجور جا ... این باغ حیات ینی جایگزین مدرسه هست؟ میشه روزانه یا چند ردز در هفته بچه رو فرستاد؟ هزینه هاشو اطلاع داری
گلاب۲۲هستم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 8770 این باغ حیات ینی جایگزین مدرسه هست؟ میشه روزانه یا چند ردز در هفته بچه رو فرستاد؟ هزینه هاشو اطلاع د ... نه عزیزم جایگزین نیست عین مهده بیشتر یا خانه بازی...هزینه معقوله میدونم گرون نیست اما دقیق شو نه مدارس شناختی منطقه ۱۲ تهران زیادن بگرد خوبشو پیدا کن اونجا بهترین مدارس تهران جمع هستن به دنبال وارستگی
هاینسسسس مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 977 منم اصلا به آموزش آکادمیک اعتقاد ندارم پسرمم پیش دبستانی نفرستادم
هاینسسسس مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 977 نه عزیزم جایگزین نیست عین مهده بیشتر یا خانه بازی... هزینه معقوله میدونم گرون نیست اما دقیق شو نه ... منطقه ۲۲ مدنظرمهمن ساکن اتوبان طهران کرجم منطقه ۱۲ دوره بهم
گلاب۲۲هستم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 8770 منم اصلا به آموزش آکادمیک اعتقاد ندارم پسرمم پیش دبستانی نفرستادم منم😑 ولی خانوادههامون اووووف نگم برات .. روانی مون کردن به دنبال وارستگی
گلاب۲۲هستم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 8770 منطقه ۲۲ مدنظرمه من ساکن اتوبان طهران کرجم منطقه ۱۲ دوره بهم پس اطرافت بگرد اکثر این مدارس تا غیرانتفاعی هستن تا تو مساجد کلاس دارن بگرد پیدا میشه به دنبال وارستگی
هاینسسسس مدیر استارتر عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 977 پس اطرافت بگرد اکثر این مدارس تا غیرانتفاعی هستن تا تو مساجد کلاس دارن بگرد پیدا میشه فرصتم برا سرچ محدوده امید داشتم اینجا یه چیزایی میدا کنم
گلاب۲۲هستم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 8770 فرصتم برا سرچ محدوده امید داشتم اینجا یه چیزایی میدا کنم اینجا اصلأ نمیدونن راجع به این مدارس من میشناسم کلی ولی فعلا برای هزینه و مسیرشون مرددم تا یکی رو انتخاب کنم به دنبال وارستگی