2777
2789

قرص چی میخوردین؟ من متیل دوپا میخوردم اول روزی یکی بعد شد روزی ۲تا

الان از بیمارستان اومدم ورم پا داشتم فشارم ۱۲رو۷ بود تپش قلب داشتم

ازمایش انجام دادم نرمال بود

به دکتر خودم زنگ نزدن

به یه دکتر دیگه که اول بارداریم‌پیش اون میرفتم زنگ زدن گفت روزی ۳تا بخوره نمیدونم ۳تا کنم یا نه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

سلام من فشار18بستری شدم 4تا متیل دوپا می‌خوردم خدارو شکر پسرم سالمه دوتا هم آمپول ضد انعقاد خون میزدم تا یک ماه بعد زایمان هم ادامه دادم بعد قطع کردم دکتر درست حسابی برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من فشار18بستری شدم 4تا متیل دوپا می‌خوردم خدارو شکر پسرم سالمه دوتا هم آمپول ضد انعقاد خون میزد ...

دکتر قلب رفتم عزیزم اون این قرصارو داده

دکترمم خوبه خداروشکر ک پسرت سالمه تورو دیدم انگیزه گرفتم خیلی ناراحتم همش میترسم چیزی بشه بچم زود دنیا بیاد الانم دارم گریه میکنم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
فشار خون تو بارداری خیلی خطرناکه مواظب باش قطع نکنی قرصاتو تحت نظر یه دکتر خوب باش تشنج و سکته ی مغز ...

قرصارو ک قطع نمیکنم اصلا روزی ۲ تا متیل دوپا میخورم با یه نصف متورال

تو بیمارستان یه متخصص گفت که متیل دوپا رو بکن روزی ۳ تا 

من فشازم ۱۴رو۹ بود که قرصای فشار رو شروع کردم از ۱۱ هفتگی

الان ۱۱ یا ۱۲رو۷

تپش قلب دارم فقط 

نه عزیزم گریه نکن دکتر قلب من ومطمین کرد متیل دوپا هیچ خطری برای بچه نداره خیالت راحت از حاملگیت لذت ببر من با ریسک بالای سندرم داون ،سر بزرگ و دوبار بستری کومای حین زایمان پیچیدگی بند ناف یه پسره سالم بدنیا آوردم تو هم میتونی توکلت به خدای بزرگ دعاکن استراحت زیاد خواب خوب غذا کاملا بدون نمک

نه عزیزم گریه نکن دکتر قلب من ومطمین کرد متیل دوپا هیچ خطری برای بچه نداره خیالت راحت از حاملگیت لذت ...

زایمانت سر موقع شد؟

خدا خیلی دوست داشته خداروشکر که دوتاتونم خوبین

من‌متورال هم‌میخورم اون بی خطر نیس اما خب برام دادن گفت ضرر نخوردنش بیشتره تنگی نفس شدید میگرفتم حس خفگی بهم دست میداد 

من ۲۹ هفتمه دعا کن بتونم یه ۸،۹ هفته هم برم جلو

هر روز باید فشار چک کنی طپش قلب تو حاملگی تقریبا طبیعی خطری نداری من دوبار تو ای سی یو بستری سوراخم ...

عزییزم چیا کشیدی تو😔

فشارمو خونه میگیرم‌ ۱۱ بود اما جدیدن‌همش میشه ۱۲رو۷

عزییزم چیا کشیدی تو😔 فشارمو خونه میگیرم‌ ۱۱ بود اما جدیدن‌همش میشه ۱۲رو۷

عزیزم فشارت خوبه که چرا ۳ تا بخوری؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
دکتر قلب رفتم عزیزم اون این قرصارو داده دکترمم خوبه خداروشکر ک پسرت سالمه تورو دیدم انگیزه گرفتم خی ...

مامان منم فشارخون داشت سر داداشم 

موند روش 

ولی داداشم مشکلی نداره نگران نباش عزیزدلم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

فشار ۱۲ نرماله دیگه چرا ناراحتی

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
عزیزم فشارت خوبه که چرا ۳ تا بخوری؟

بخاطر همون ۲ دلم ک بخورم یا نخورم به دکتر خودم زنگ‌نزدن یه متخصص دیگه کشیک بود ب اون‌گفتن

ب منشی دکتر هم زنگ زدن بیشور چیز محل نداد گفت نمیدونم خودت بیا بپرس دوباره باید پاشم برم ۲۰۰ ویزیت بدم برای یه اره یا نه

مامان منم فشارخون داشت سر داداشم  موند روش  ولی داداشم مشکلی نداره نگران نباش عزیزدلم

من از ۱۱ هفتگی دارم دکترا میگن قبل بارداری داشتی

فشار ۱۲ نرماله دیگه چرا ناراحتی

سر درد دارم تپش قلب دارم یکمم تهوع

دفع پروتیینم منفی بود

انزیم کبدیم هم نرمال بود

نمیدونم چمه