2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

مجرده هنوز

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

فااال و طالع بینی حس ششمی رومی‌وهندی رایگااان😍

لینک زیر عوض شو بین فااال ها گزینه مورد نظر و انتخاب کن به من نوشت تابستون خونه دار میشم 😍

http://bnmod.ir/invite?id=1948225

تازه چندمیلیاردددد جوایز نقدی هم داره😍

هر اکانتی هم ک عضو میشید بیست هزار شارژ مستقیییم

صلوات من یادتون نره

من مگفتم فقط باید چش رنگی باشه تهش با یک چش آبی اشغال ازدواج کردم 💔

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

آره مثلا با پزشک یا خلبان میخوان ازدواج کنن با بیکار ازدواج میکنن

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

دختر خالم میگفت با پزشک،زدو عاشق ی قاچاق فروش شد😂😂زندگیشون عالیع پسرهم من میگم گوشت تلخه ولی برا زندگی دختر خالم کم نمیزارع وخیلی دوسش داره از نظر بقیه گوشت تلخ ولی برااون اینطورنیست

هرچه دادم به اوحلالش باد