2777
2789
عنوان

رابطه در دوران نامزدی(عقد)

16439 بازدید | 46 پست

سلام خانوما

من الان تو دوران نامزدی هستم و رابطم با همسرم همه چی هست به جز دخول

راستش شوهرم خیلی خوب ارض*ا میشه ولی متاسفانه من نمیشم!

مشکل اینه که ما همه کار میکنیم تمام مراحل برای تحریک و اینا انجام میدیم من تا ۹۰ درصد نزدیک میشم ولی ارض*ا نمشم 

این مسئله من رو خیلی اذیت میکنه😔

حتی شده یک ساعت انجام میدیم ولی انگار نه انگار!!

خیلی اذیت میشیم شوهرمم همیشه عذر خواهی میکنه و من شرمنده میشم🤦🏻‍♀️

کسی راه حلی داره؟؟قرصی حرکتی یا هرچیزی دیگه که من راحت تر و سریع تر بشم؟؟

ممنون میشم کمکم کنید

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑😶

https://tnu.ir/s/4krqb

باهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍 سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاق ...

شماره کارت بده بزنم به حسابت ولمون کنی 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

راه حل رو دکتر باید بهت بگه اینجا چی بگن مثلا 

زودترم برو دکتر نمیشه که هی اون فلان نشی و هی اون بگه شرمنده

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️