2777
2789
عنوان

قبل از میکروبلیدینگ اینارو بدونید

1798 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من کارم میکرو بود بخاطر بارداری گذاشتم کنار و دیگه کار نمیکنم. میخام به کسایی که دوستدارن میکرو انجام بدن چندتا نکته بگم شاید بدردشون بخوره اگر سوالی هم داشتید بپرسید جواب میدم.اول اینکه وقتی وارد یه پیج میشید و از نمونه کار ها خوشتون میاد حتما وارد هایلایت ماندگاری یا هیلد بشید و عکس های ماندگاریو ببینید چون اینا مهمن باید بدونید وقتی پوسته ها میریزه میکرو به چه حالت در میاد اگر عکس و فیلم های ماندگاری خوب بود بعد ازش نوبت بگیرید.اگه کسی ماندگاری کاراشو نشون نداد کلا بیخیالش بشید قابل اعتماد نیست.

برای من دوساله مونده تازه کمرنگ شده 

باید برم شارژ 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

وقتی تتوی تیره دارید روش میکرو انجام ندید شاید روز اول خوب بنظر بیاد اما رنگ های جدید با تتوی قبلی شما ترکیب میشه و اصلا ظرافت میکرو دیده نمیشه حتما تتو رو پاک کنید قبلش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی برام ماندگاری نداشته البته پوستم چربه استخرم میرم نمیدونم حالا ولی انتظار داشتم بیشتر بمونه ...

کسایی که پوست چرب دارن با دستگاه باید براشون کار شه شاید فکر کنید با دستگاه خط ها ظرافت ندارن اما اشتباه میکنید الان سوزن های نانو اومدن که ظرافت خیلی بیشتری نسبت به تیغ دارن و ماندگاریشون بالای دوسه ساله

من بین میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن موندم، از کجا بفهمم کدوم و انجام بدم؟ 

میکروبلیدینگ راحتتره انجام دادنش برای آرایشگر اما ماندگاریش ضعیف تره بخاطر همین اکثرا میکروبلیدینگ میزنن و شما تند تند باید بری شارژش کنی و بیشتر هزینه کنی بیشتر برای پوستای اروپایی خوبه نه پوست چرب و ضخیم. میکروپیگمنتیشن سختتره و هر کسی روی دستگاه تسلط نداره و نمیتونه ظریف در بیاره اما اگه بلد باشه ماندگاری و ظرافته خیلی بالایی داره حتی روی پوست چرب.

اگه از کارش راضی هستی پیش خودش برو.

خیلیییی طبیعی و نچرال کار کرده بود خودم راضی بودم 

ولی بقیه هی گفتن اصلا پیدا نیست میکرو کردی

مطمعنی میکرو کردی 

دلمو زدن 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

حتما دفعه اول که میکرو میکنید نازک تر از چیزی که میخاید بزنید و تو ترمیم یکم پهنش کنید تا دستتون باز باشه بتونید اون قسمتایی که ناقرینه شده رو تو ترمیم درست کنید چون در هر صورت وقتی پوسته ها بریزه یکم ناقرینه میشه.

خیلیییی طبیعی و نچرال کار کرده بود خودم راضی بودم  ولی بقیه هی گفتن اصلا پیدا نیست میکرو کردی ...

بهترین کاره زیبایی کاریه که کسی متوجه نشه ولی نواقص رفع بشه مطمعن باش اون ارایشگرت الان بعد دوسال کارش بهتر هم شده برو پیش خودش و اصلا ریسک نکن.