2777
2789
عنوان

به نظرتون...

65 بازدید | 7 پست

زن خانه دار باشه بهتره

یا شاغل باشه بهتره 

و اینکه اگر شاغل باشه چه نوع شغل هایی بهتره🤨

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانه دار خوبه میخوری میخوابی. 

شاغل هم خوبه خانوم خودتی.

جفتشونم بدیای خودشو دارن باید ببینی تو چی میپسندی و  بدیاش به جون میخری.

مثلا خانه دار دستش همش جلو شوهرش درازه. شاغل هم شوهرش زحمات زنش نادیده میگیره پولاشم میخوره زن هم خسته میشه زود میشکنه از کار.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

خانه دار باشه . کار بیرون واقعا خسته کننده س . زن باید خونه باشه بره کلاس این طرف اون طرف . 

هم کار خونه انجام بدی هم کار بیرون برای خانمهای شاغل واقعا سخته. استرس زیادی داره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
خانه دار باشه . کار بیرون واقعا خسته کننده س . زن باید خونه باشه بره کلاس این طرف اون طرف .  ه ...

آخه خیلی از پدر و مادر ها فرزندانشون رو از بچگی تو گوششون میخونن که باید شاغل باشی (مخصوصا پزشکی)

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
آخه خیلی از پدر و مادر ها فرزندانشون رو از بچگی تو گوششون میخونن که باید شاغل باشی (مخصوصا پزشکی)

کار بیرون میری زیاد سنگین نباشه حداقل . با سواد تحصیل کرده باشی اما بعنوان خانمی ک سالهاس بیرون کار میکنم میگم کار بیرون برای زن واقعا سخته. و زن رو فرسوده می‌کنه. مالی مستقل باشی عالیه اما روح روانت ک خسته میشه چی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی