2777
2789
عنوان

داره بهم دروغ ميگه نه؟ خانما بهم بگيد چي كار كنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 33 پست

الان زنگ زدم ي دستي زدم گفتم زنگ زدم زن داييت روحشم خبر نداشت تو اونجايي 

گفت اوكي خيلي خوبه ك زنگ زدي مثلا تريپ ناراحت برداشت قطع كرد ديگ هم جواب نداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم بهترین کار اینه به داییه یا زنداییه زنگ بزنی بگی دایی جون خدا بد نده چی شده 

یا به داییه نشد 

به مادر شوهرت زنگ بزن بگو وایی شنیدم دایی جان حالش خیلیییی بده 

اگه مادرشتهرت خبر نداشت و هول شد ینی شوهرت دروغ گفته

حالا ك من مطمينم دروغ ميگع الان بايد چي كار كنم اومد خونه چي كار كنم من ميدونم دررغ ميگه

وسایلاتو جم کن برو خونخ مادرت     وقتی اومد دید نییتی خودش میفهمه چ گهی خورده 

من اینو خوندم  شوهر منم میگه ببخشید دایی دوستم شمال مریض باید برم کمک خخخخ شوهر منم داره میره پیش شوهرت 🤣🤣🤣🤣

اشکالی نداره باهاشون در ارتباط نیستی

زنگ بزن ب مادرشوهرت 

بگو شوهرت کفته دایی سرطان داره و …

بعد بگو گذاشته پی عشق حال داداش تو رو راهی بیمارستان کرده

ب نظرم برخورد خ جدی کن

حالا ك من مطمينم دروغ ميگع الان بايد چي كار كنم اومد خونه چي كار كنم من ميدونم دررغ ميگه

جمع کن برو خونه بابات گوشیتم خاموش کن یا بلاکش کن کلا باهاش در تماس نباش داستانو هم ب پدر مادرت بگو ک باهاش حسابی برخورد کنن خیلی جدی برخورد کن جوری ک میخوای جدا شی ولی دادگاه نرو ک راه برگشت داشته باشی منظورم اینه ک بترسونش

این قضیه چیزی نیست ک بخوای راحت بگذری ازش البته اگه مطمئنی دروغ میگه

به نظرم اسی تقصیر توعه 

انقدر که تو زندگیت به شوهرت اطمینان خاطر ندادی که اگه خواس بره با دوستاش سفر بهت بگه و تو هم راضی باشی اون طفلی اونجوری کرده 

این دفعه قشنگ منطقی باهاش صحبت کن و عاشقانه باهاش صحبت کن و بگو عزیزدلم من هیچ مشکلی ندارم تو با دوستات بری سفر اتفاقا تو هم نیاز داری و.. اینجوری خرش کن 

الانم اصلا هی زنگ نزنی زخم زبون بزنی و گیر بدی 

بعدش که خرت شد مثلا بعده یه هفته.

قبل رابطه میتونی ناز کنی بگو من خیلی ناراحت شدم تو به من دروغ گفتی و ... دیگه بقیشو خودت میدونی 😂😂😂😂😂