2777
2789
عنوان

موهام فر و وزه

176 بازدید | 11 پست

موهام افتضاحه

ازشون حالم بهم میخوره. همه بهم میگن موهات مثل پشم گوسفنده و اسکاچیه😮‍💨 هر چی ماسک و مو نرم کننده و روغن آرگان و روغن نارگیل میزنم فایده نداره.

بگین چیکار کنم. از این طرف خانوادم نمیزارن کراتین کنم. 

و میگن کراتین مو رو خراب تر میکنه

راه حل بدین چیکار کنم

مرسی

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کراتین کردم و عالیه،اگه نمی‌ذارن یا برات گرونه حداقل جلو موهاتو گوش تا گوش کراتین کن ،پشتشم از حموم اومدی موس بزن تا فرش خوشگل شه،آرایشگاه مخصوص مو فر ها هم بری کمکت میکنن برای رسیدگی

عزیزم بفرست

منم موهام وز و فر هست

کراتین کردم

قبلش اتو مو استفاده میکردم 

تو حمام ماسک مو میزنم

اومدم بیزون از حمام روغن زیتون میزنم

اگه کراتین میکنی جای خوب برو

بگو مواد بدون بو و بدون گاز استفاده کنن برات

برا آزمایش از گوش تا گوش رو کراتین کن

دیدی خوبه

بعد کل موهات رو کراتین کن

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

من گاهی از حمام میام

همونجور نم داره روغن زیتون میزنم و موهامو تقسیم بندی های کوچیک میکنم و گیس میکنم

تا شب کاملا خشک میشه و بعد گیس هارو باز میکنم فر موهام منظم میشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
من گاهی از حمام میام همونجور نم داره روغن زیتون میزنم و موهامو تقسیم بندی های کوچیک میکنم و گیس میک ...

اها یعنی شبا موهامو ببندم تا صبح وز نکنه؟ فقط اون روزی که حموم میرم موهام قابل تحمله. صبح ک میشه وز و خراب میشه

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚
اها یعنی شبا موهامو ببندم تا صبح وز نکنه؟ فقط اون روزی که حموم میرم موهام قابل تحمله. صبح ک میشه وز ...

بله عزیزم

مثلا شب میری

موهات رو با حوله خشک کن

کمی روغن زیتون بزن

بعد موهاتو گیس های کوچیک کن

تا صبح خشک بشه

بعد صبح بازش کن و تافت بزن تا تکون نخوره نظمش

درست میگن

کراتین نه تنها ساقه ی موهاتو نابودتر میکنه، ریزش هم میگیرن.

بنظرم برو پیج گیسوکمند نگاه کن. یه لاین محصول معرفی کرد واسه جنس موهات. برند کراستاس... گرونه ولی تعریفشو خیلیا گفتن.

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.