2777
2789

پسرم یکم شلوغه شوهرمم اصلا تو خونه عصبی نمیشه ب گریه و زارشم کاری نداری برعکس باهاش بازی میکنه خودمونم مشکلی نداریم 

ولی وقتی میام خونه مامانم اینا مامانم و بابام و داداشم همشون سرش داد میزنن وقتیم یکم شلوغی میکنه میگه بزن داداشمم تازگیا روش دس بلند میکنه بخاطر همین اینجا نمیمونه الانم برگشته میگ اگ یه چیزی بگم ناراحت نمیشی . بچتو بده مادرشوهرت نگه داره اینجوری ک شلوغ میکنه فردا زن و شوهر از هم سرد میشین شوهرت ب خونه نمیاد 😐😐😐😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم پامو دیگه خونه مامانم نمیذاشتم

مگه مجبوری میری جایی که احترام به عزیزترینت نمیذارن 

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

چه قدر عجیب

مادرت بجای حل مسعله،مسعله رو پاک میکنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچت روخودت نگه دارچرا میدی مامانت نگه داره

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

حرف شون درست نیست 

اما همه ی ما آدما میتونیم تصمیم بگیریم چه کسی یا کسانی به خونه مون رفت و آمد داشته باشند یانه 

پس به نظرشون احترام بزارید 

هر شکست آغاز موفقیت است  اما شکست وقتی اتفاق می افتاد که تلاشی در کار باشد در غیر این صورت  آنچه از دست داده شکست نیست باختن است 
وا عجب مادری ، نزاری بچه ات بزننا . دیگه کم برو اونجا 

خودمم تصمیمم همینه الان چون مجبورم یه هفته اینجا بمونم چون تازه عمل داشتم بچمو با شوهرم فرستادم خونه ک حداقل اینجا اذیتش نکنن 

یادت نره برای بچت ارزش قائل نشی دیگران لهش میکنن محکم جلوی این حرفا بایست نزار افکار منفی روت تاثیز بزاره 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

یه سرگرمی براش پیدا کن برای وقتی که اونجا میری به شوهرت هم نگو مادرت چیگفت چون توجهش به این قضیه جلب میشه و ممکنه واقعا اذیت شه.تا الان پذیرفته که بچه همینه ولی بعد ممکنه فکر کنه فقط این بچه این طوره که بقیه صداشون دراومده.