2777
2789

یکی از آشناهای ما تحت تاثیر خانوادش انقدر پول پول کرد مهرم و بده حقم و بده هیچ مشکلی هم نداشتن آخرش مهریه‌ش رو اجرا گذاشت چون شوهرش داشت که بده دوتا خونه از شوهرش بابت مهریه گرفت و شوهره هم طلاقش داد به همین راحتی گه زد تو زندگیش هر چی التماس کرد واسطه فرستادن دیگه شوهره قبول نکرد برگرده به زندگی 

یکی از آشناهای ما تحت تاثیر خانوادش انقدر پول پول کرد مهرم و بده حقم و بده هیچ مشکلی هم نداشتن آخرش ...

من پول برام مهم نیست اگه بود انتخابش نمیکردم الان که با تلاش صاحب پول شده کلا اخلاقش تغییر کرده من ازش مهر نمیخوام ولی دلمو شکسته دوسش دارم ولی تصمیم طلاق فکر کن به من کوشیشو نمیده اخه من چی بگم واقعا جی بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پول برام مهم نیست اگه بود انتخابش نمیکردم الان که با تلاش صاحب پول شده کلا اخلاقش تغییر کرده من ا ...

گوشیش رو میخوای چیکار؟بهش شک داری؟شوهر منم بهم گوشی نمیده یعنی تا حالا نگفتم بده چون میدونم خیلی حساسه و اگر بگم نمیده خودمو ضایع نمیکنم اصلا کنجکاو یا حساس هم نشون نمیدم، چیزی از شوهرت دیدی که گوشی رو میخوای؟

گوشیش رو میخوای چیکار؟بهش شک داری؟شوهر منم بهم گوشی نمیده یعنی تا حالا نگفتم بده چون میدونم خیلی حسا ...

ببین من از کوشی گشتن بدم میاد کار خوبی نیست ولی اینکه من ی بار خواستم نداد همون اوایل ناراحتم کرد گریه کردم گوشیشو باز نکرد بده این منو حساس کرد ولی بازم میگفتم ولش کن ولی بازم بعضی وقتا حرصم درمیود میگفتم یعنی چی واقعا تو کتم این نمیره من اشکم در بیاد ولی گوشی نده اگه من آدم هرروز بگرد تو گوشیش بودم میکفت اقا حساسی وسواسی درست ولی نه اینکه اسک منو در بیاری سر گوشی